Internacional

Domènec Torrent, destituït al Flamengo

Futbol Internacional. El tècnic de Santa Coloma de Farners, víctima de dues derrotes contundents

El Flamengo ha anunciat la destitució del tècnic de Santa Coloma de Farners, Domènec Torrent, a causa dels mals resultats. L’equip ha patit un sotrac amb dues derrotes molt dures (1-4 contra el Sao Paulo i 4-0 contra l’Atlético Mineiro de Jorge Sampaoli) que combinades amb dos empats en dues de les tres jornades anteriors han descavalcat el Mengao de la primera posició –ara és tercer, a dos punts del líder.

Torrent va arribar a inicis d’aquest curs i portava una trajectòria immaculada en un equip molt castigat per les baixes pel coronavirus. El mes d’octubre va ser molt reeixit pel Flamengo fins que va caure el primer empat contra el Bragantino i, a partir d’aquí, una sèrie de mals resultats que han desembocat en la destitució de l’entrenador. El Flamengo està considerat com el principal favorit de la lliga gràcies a una plantilla amb jugadors com ara Diego Alves, De Arrascaeta o Gabriel Barbosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)