Més futbol

Holanda i Espanya empaten a Amsterdam (1-1)

Amistós. Ramos ha igualat les 176 internacionalitats de Buffon i Depay i Èric Garcia, pretesos pel Barça, han estat titulars

HOLANDA 1 ESPANYA 1

HOLANDA:Bizot, Hateboer (De Vrij, 45’), Veltman, Aké (Blind, 5’), Wijnal, Van de Beek, Wijnaldum (Stengs, 45’), Frenkie de Jong (Dumfries, 45’), Berghuis (Klaasen, 45’), Luuk de Jong i Depay (Babel, 79’).ESPANYA:Unai Simón, Bellerín, Eric Garcia, iñigo Martínez (Ramos, 84’), Gayà (Reguilón, 29’), Rodri, Koke, Canales (Llorente, 71’), Asensio (Adama, 61’), Morata (Ferran Torres, 61’) i Gerard Moreno (Dani Olmo, 61’).GOLS:0-1, Canales (18’); 1-1, Van de Beek (47’).ÀRBITRE:Davide Massa (italià). TA: Van deBeek (88’) / Reguilón (48’), Dani Olmo (84’).

Espanya i Holanda han empatat aquesta nit en l’amistós jugat a Amsterdam (1-1). El futbolista del Betis, Sergio Canales, ha avançat el combinat dirigit per Luis Enrique en la primera meitat i Van de Beek ha estat l’encarregat d’igualar el marcador per la selecció ‘oranje’.

El capità Sergio Ramos, que ha jugat els últims minuts del partit, ha igualat les 176 internacionalitats de Buffon. Tots dos són els europeus amb més partits jugats amb les seves respectives seleccions.

Cap representant del Barça i el Real Madrid ha format part de l’onze inicial de Luis Enrique. El partit sí ha servit per veure el cara a cara entre Èric Garcia i Memphis Depay, dos futbolistes pretesos pel FC Barcelona en l’última finestra de mercat i que tornen a estar en la llista de Koeman per aquest mercat d’hivern.

Espanya jugarà dissabte contra Suïssa i dimarts contra Alemanya amb la classificació per a la final four de la Nations League en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)