1a divisió

L’Espanyol cau a casa contra el Sevilla (0-3)

1a divisió femenina. Les blanc i blaves sumen la quarta derrota consecutiva i segueixen a prop del descens

Clara derrota, la quarta consecutiva, de l’Espanyol a la Dani Jarque (0-3) davant el Sevilla, un equip de la zona mitjana de la taula. L’equip que entrena Rubén Casado es manté, amb sis punts, molt a prop de la zona de descens.

La catalana Claudia Pina ha avançat el Sevilla en el minut 15, amb un xut sensacional que ha entrat per l’escaire. Ana Franco ha signat el 0-2 als deu minuts de la segona part, assistida per Toni Payne, i Coleman ha sentenciat en el 77, aprofitant un contracop.

Les jugadores blanc i blaves han saltat a la gespa amb samarretes de suport a Vani per la fractura de peroné que va patir en el partit contra el Granadilla.