Internacional

Mascherano penja les botes als 36 anys

Futbol internacional. El ‘jefecito’ abandona el futbol professional després d’una decisió meditada, segons les seves paraules

Javier Mascherano ha anunciat la seva retirada del futbol professional. El futbolista argentí penja les botes amb 36 anys després d’una llarga i profitosa carrera que l’ha portat a vestir la samarreta de clubs com ara el Barça, el Liverpool, el West Ham, el Corinthians i el River Plate. La seva última samarreta ha estat la de l’Estudiantes de La Plata. I el seu últim partit, una derrota en la tercera jornada de la copa de la lliga contra l’Argentinos Juniors. “Vull anunciar que em retiro del futbol professional. Vull agrair a aquest club que em va donar l’oportunitat d’acabar aquí la meva carrera”, ha manifestat en una roda premsa. “És el moment d’acabar. Per les sensacions que tinc, per un munt de coses que m’han anat passant en aquests mesos, a nivell personal. Havent-ho pensat , el més correcte és acabar avui”, ha dit el jefecito.

Mascherano ho deixa amb un palmarès envejable: una lliga argentina (River Plate), una lliga Brasilera (Corinthians), cinc lligues espanyoles, cinc copes, tres supercopes d’Espanya, dues Champions, dos supercopes d’Europa i dos mundials de clubs amb el Barça i, amb la selecció argentina, dues medalles d’or en els Jocs Olímpics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)