Més futbol

El Terrassa s’emporta premi i el Llagostera-Espanyol, l’únic duel català

Copa. Els egarencs rebran la visita del València en la primera eliminatòria, que s’ha sortejat avui i es disputarà el 16 de desembre. L’Hospitalet, que rebrà l’Almeria, l’únic dels altres catalans que jugarà a casa

Després de la ronda prèvia que van disputar els campions de les territorials, en què la Muntanyesa no va aconseguir la classificació, l’estadi de La Cartuja de Sevilla, seu de la final, ha acollit avui el sorteig de la primera eliminatòria de la copa, que es jugarà el 16 de desembre, en què hi eren presents un total de 112 equips amb nou representants catalans.

El Terrassa ha estat un dels més afortunats, i és que en la primera eliminatòria rebrà la visita d’un dels grans, el València, que ara mateix es troba en hores baixes tot i venir de guanyar al Madrid. L’altre plat fort de la primera eliminatòria el tindrà el Llagostera, que no ha tingut la sort que li toqués un equip de primera però tindrà un gran partit aprofitant la visita de l’Espanyol, en el que és l’únic duel català que ha decidit el sorteig.

A diferència de l’Espanyol els altres dos representants catalans de la categoria de plata tindran uns desplaçaments més llargs, però també més assequibles. El Girona visitarà el Gimnàstica Segoviana, de tercera divisió, mentre que el Sabadell jugarà al camp de l’Eivissa Pitiusses, que també juga a tercera ene l grup balear.

L’Hospitalet serà l’únic dels representants catalans de 2a B que li ha tocarà rebre un equip de 2a A. I serà un dels grans, i és que els riberencs rebran l’Almeria. Els altres tres catalans s’enfrontaran a equips de la mateixa categoria i ho faran a domicili. El Cornellà haurà de superar una primera eliminatòria al camp del Marino per esperar un premi gran en la segona ronda. També jugarà a fora l’Olot, que viatjarà a les illes per visitar el camp del Poblense. L’últim equip que ha conegut el seu rival ha estat el Lleida, que en la primera eliminatòria visitarà el Marbella.

Qui no està present en el sorteig és el Barça, que com a participant de la supercopa entrarà en competició en la següent eliminatòria.

Terrassa - València
Gimnástica Segoviana - Girona
Llagostera - Espanyol
Eivissa Pitiusses - Sabadell
L’Hospitalet - Almeria
Marino - Cornellà
Poblense - Olot
Marbella - Lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)