Internacional

Guardiola renova amb el Manchester City

Premier League. El tècnic de Santpedor seguirà al club anglès fins el 2023 i es tanca definitivament la porta a que pugui ser protagonista a les eleccions del Barça

Pep Guardiola seguirà a Manchester, com a mínim fins al 2023, després que el seu club, el City, hagi comunicat oficialment un acord per allargar el seu contracte, que expirava a finals de la temporada en curs i que havia convertit les compareixences públiques del tècnic de Santpedor en un interrogatori constant sobre el seu futur. Amb aquesta decisió en ferm, a més, Guardiola, que ja havia proclamat recentment que el seu cicle com a entrenador al Barça estava acabat, desapareix definitivament del mapa electoral del Barça i un hipotètic retorn en algun altre rol.

“Aquí tinc el millor suport que un entrenador pot tenir, ho tinc tot per fer el meu treball de la millor manera i em sento afortunat de la confiança del propietari, del president, de Ferran [Soriano] i de Txiki [Beriguistain]”, ha expressat el tècnic català, que va aterrar a Manchester el 2016 i des d’aleshores acumula de 73,87% de victòries i ha conquerit dues Premier League, una FA Cup, tres copes de la lliga i dues Community Shield. “Ara el repte que tenim és seguir millorant i evolucionant com a equip, estic entusiasmat de poder ajudar el Manchester City a aconseguir-ho”, ha dit també Guardiola, amb l’objectiu de la Champions League sempre marcat a foc com un pas més en l’evolució del City com un dels millors clubs d’Europa .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)