1a divisió

L’Espanyol puntua a Logronyo (1-1)

1a divisió femenina. Les blanc i blaves s’avancen en el marcador i acaben emportant-se un punt davant d’un rival directe

Partit intens, actuació més que acceptable de l’Espanyol i puntet de vital importància abans de l’aturada per partits de seleccions. Després de quatre derrotes seguides, aquesta setmana l’equip de Rubén Casado ha sumat quatre punts, avui un a domicili i contra un rival directe que no ho ha posat gens fàcil, i ara se situa més a prop de la zona mitja de la taula que dels llocs de descens.

Les blanc i blaves s’han avançat poc després del primer quart d’hora de joc, quan Anaïr, assistida per Maya, ha resolt una jugada a pilota aturada. El Logronyo, però, ha empatat de seguida: en el minut 26, Carolina Marín, després d’una acció de Rebecca Elloh, ha superat Dossey.

En la segona part, l’Espanyol ha sabut defensar-se amb ordre i, fins i tot, ha disposat d’alguna oportunitat per desfer la igualada. El seu rival també les ha tingut, però l’empat a un no s’ha mogut del marcador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)