Champions

El Real Madrid aplana el seu camí europeu

Champions. Els blancs superen l’Inter en un partit marcat per l’expulsió d’Arturo Vidal

El Real Madrid torna de Milà amb el futur europeu ben encarat, després de derrotar l’Inter amb solvència i en un partit marcat per l’expulsió d’Arturo Vidal, que ha deixat a l’equip llombard en inferioritat per protestar en la primera meitat.

Tot i tenir baixes notables, especialment les de Sergio Ramos i Karim Benzemá, el conjunt de Chamartín ha sortit a San Siro amb un to col·lectiu més que acceptable, sortejant la pressió de l’Inter amb solvència i instal·lant-se a camp contrari, on una acció sobre Nacho ha permès Eden Hazard convertir des del punt fatídic un gol que aplanava el camí, i que encara ha fet més baixada quan Arturo Vidal, en una reincident protesta, encarant-se fins i tot amb el col·legiat Anthony Taylor, ha vist dues targetes grogues seguides deixant el conjunt llombard en inferioritat durant tota la segona meitat.

I malgrat l’Inter ha tingut un retorn al partit força trepidant, intentant empènyer el Madrid contra l’àrea de Courtois i que han reclamat un segon penal de Lucas Vázquez sobre Gagliardini, els canvis li han sortit a mida a Zidane que, només introduir Rodrygo al partit, ha vist com l’extrem paulista rematava amb molta contundència una centrada de Lucas per deixar ja l’Inter, malgrat quedaven molts minuts per disputar-se, sense resposta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)