1a divisió

El Madrid s’hi juga el patiment

Champions League. El conjunt blanc visita el Xakhtar Donetsk amb la possibilitat de segellar el pas als vuitens en cas de guanyar, però també de complicar-se la jornada final en cas de perdre

El Real Madrid va fer un pas de gegant ara fa una setmana a Milà per desencallar un grup que per moments se li havia complicat. Aquest vespre a Kíev, però, el conjunt blanc, convalescent de la derrota contra l’Alavés, anhela una victòria que definitivament li permeti posar els dos peus als vuitens de final i no haver de dependre, en cas de derrota contra el Xakhtar, d’una jornada final en què es jugaria la vida contra el Borussia Mönchengladbach.

“És el partit més important de la fase de grups”, va resoldre ahir sense matisos Zinedine Zidane, en un clar intent de motivar el seu equip de cara a la visita a un rival que ja el va derrotar amb severitat en el partit d’anada disputat a Valdebebas, amb un equip farcit de baixes a causa de la Covid-19. “Sabem que hem d’estar molt atents quan estem atacant per la seva capacitat per anar al contraatac, perquè són un equip molt vertical. Intentarem ser molt sòlids”, va reflexionar el tècnic marsellès, que ha pogut desplaçar-se fins a la capital ucraïnesa, on el Xakhtar està instal·lat com a conseqüència de la guerra del Donbass, amb l’enhorabona del retorn de Karim Benzema a una convocatòria. Amb qui no podrà comptar el preparador blanc és amb Eden Hazard, lesionat per enèsima vegada durant el partit contra l’Alavés i sobre el qual van circular diverses preguntes en la prèvia del partit. “És una situació complicada per a Hazard, però no crec que sigui res psicològic. Ell és fort. No tinc cap dubte del tipus de futbolista que és. Està fotut, però el tema de les lesions està afectant tots els equips”, va exclamar Zidane, sempre en un to defensiu quan es refereix al belga.

L’Atlético, sense marge

El conjunt matalasser rep aquest vespre al Wanda Metropolitano el Bayern de Munic en un duel capital per a la classificació si no vol veure com el Lokomotiv de Moscou l’amenaça en la pugna per la segona posició. Els madrilenys, a més, viuen molt pendents de Luis Suárez, que ahir va tornar a donar positiu en el test pel coronavirus i, si no aconsegueix donar negatiu en les pròximes hores, es perdrà un nou partit transcendental per al seu equip i ja en serien quatre d’absència.

LA PRÈVIA

És el partit més important del grup, ells són perillosos i haurem de ser molt compactes
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Espero el millor Real Madrid, però tot i la dificultat tinc fe que els podrem tornar a guanyar
Luis Castro
ENTRENADOR DEL XAKHTAR D.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)