Champions

El Real Madrid torna al fang

Champions. El conjunt blanc cau novament contra el Xakhtar i se la jugarà en l’última jornada, contra el Mönchengladbach, en un grup en què tots quatre encara tenen possibilitats

XAKHTAR D. 2 REAL MADRID 0

XAKHTAR DONETSK:Trubin, Dodo, Vitão, Bondar, Matviienko, Stepanenko, Kovalenko, Tete, Marlos (Maycon, 72’), Taison (Solomon, 72’) i Junior Moraes (Dentinho, 57’).REAL MADRID:Courtois, Lucas Vázquez, Varane, Nacho, Ferland Mendy, Toni Kroos, Modric, Odegaard (Isco, 76’), Rodrygo (Vinicius Junior, 76’), Marco Asensio i Benzema (Mariano, 76’).GOLS:1-0 (57’) Dentinho. 2-0 (82’) SolomonÀRBITRE:Ovidiu Hategan (romanès). Groga a Varane.

El Madrid torna escaldat de Kíev, derrotat pel Xakhtar per segon cop en el grup i obligat a guanyar la setmana vinent contra el Borussia Mönchengladbach –només li valdria l’empat acompanyat d’una victòria de l’Inter– si no vol quedar fora de la Champions.

Sota un fred notable a l’estadi olímpic de Kíev, allà on va conquerir la seva tretzena Champions League, a l’equip de Zinedine Zidane ni tan sols li va valer una primera meitat més que acceptable, en què, tal com havia reclamat el tècnic marsellès, es va veure un Madrid compacte, capaç de recuperar ràpid la pilota i d’evitar els contraatacs del Xakhtar. Fins i tot de generar alguna ocasió de gol, especialment amb un xut de Marco Asensio, que va estavellar una pilota contra la fusta.

Però, com ja és tònica habitual en el dia a dia blanc, al Madrid li costa ser un equip homogeni, sostenir un bon to durant molts minuts i, a mesura que la neu queia sobre l’Olimpiski, per moments de manera molt intensa, el Madrid s’anava destensant. Si bé havia aconseguit desnaturalitzar força el Xakhtar en la primera meitat, va anar cedint terreny després de la represa i va convidar els ucraïnesos a animar-se.

Courtois va salvar la primera, amb el peu, després d’una bona internada de Taison. El belga, però, ja no va poder desactivar la segona, després d’una badada flagrant de Varane, irrecognoscible quan no juga al costat de Ramos, i que Dentinho va aprofitar per fer el primer a plaer. I malgrat l’allau de canvis de Zidane, que intentava a la desesperada esgarrapar punts donant entrada a Mariano, Isco i Vinicius, van ser novament els ucraïnesos els que van penalitzar al contraatac, gràcies a un bon gol de Solomon, i van deixar el conjunt blanc en la corda fluixa, amb Zidane cada vegada més qüestionat per l’entorn i en la diana de Florentino.

ELS VESTIDORS

No tinc al cap dimitir, es tracta d’una mala ratxa. Encara tinc forces i vull donar-ho tot
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Hem jugat una bona primera part, però ens ha pesat molt el primer gol. Estem fotuts
Luka Modric
migcampista DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)