Champions

El Juventus s’assegura la classificació golejant

Grup G. El Dinamo, que domina, no va merèixer una derrota tan clara

JUVENTUS 3 D. KÍEV 0

JUVENTUS:Szczesny; De Ligt, Bonucci (Danilo, 62’), Álex Sandro; Demiral (Dragusin, 69’), Bentancur (Arthur, 76’), McKennie, Chiesa (Kulusevski, 76’); Ramsey (Bernardeschi, 62’); Morata i Cristiano Ronaldo.DINAMO KÍEV:Bushchan; Kedziora, Zabarnyi, Popov, Mykolenko (Karavaev, 84’); Shepeliev (Garmash, 72’), Sydorchuk, Shaparenko; Tsygankov (Lednev, 91’), Verbic (Supryaha, 72’) i Rodrigues (De Pena, 72’).GOLS:1-0 (21’) Chiesa. 2-0 (57’) Cristiano Ronaldo. 3-0 (66’) Morata.ÀRBITRE:Stéphanie Frappart (França). T.G.: A Bentancur, Zabarnyi, Shaparenko. T.V.: Cap.

Triomf clar de la Juve sobre el Dinamo que no reflecteix el que va passar damunt del terreny de joc. L’efectivitat dels italians va decidir un duel en què els ucraïnesos van merèixer més. L’inici del partit va ser per als d’Andrea Pirlo. Fins que Chiesa, amb el cap, va posar l’un a zero. Després, el Dinamo va agafar el control i es va fer gran. L’empat era el resultat més just, però la Juve va començar la segona part amb avantatge. Cristiano, en una acció que va repassar el VAR, i Morata, van sentenciar amb dos gols en els minuts 57 i 66. La Juve disputarà el primer lloc del grup G la setmana que ve al Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)