1a divisió

El Madrid tindrà 300 milions menys

1a divisió. El club blanc veu com l’efecte de la pandèmia afecta directament al seu pressupost anual que passarà a poc més de 600 milions d’euros a diferència dels estimats 900 que tenien fixats abans de la COVID

Els clubs fan mans i mànigues per arreglar els seus exercicis anuals i de futur i el Real Madrid, com també el Barça, estan patint de valent l’efecte de la pandèmia. Els madrilenys tenen previst aprovar un pressupost per la temporada 2020-21 de 618, 8 milions d’euros. Aquesta és la xifra que figura en el tancament dels comptes del passat exercici, que la Junta Directiva ha aprovat en la seva reunió de dimecres i sotmetrà a la ratificació de l’Assemblea de Socis que ha convocat per al diumenge 20 de desembre.

El pressupost d’ingressos per a la present campanya, de 616,8 milions d’euros, serà un 14% menys respecte al tancament de comptes de la temporada passada (un 25 per cent inferior si es té en compte el que es va pressupostar inicialment) i similars als que el club blanc va registrar quatre temporades abans, en la 2015-2016. La pandèmia ha estat un cop molt dur pel Real Madrid. La directiva estima que hauria elaborat un pressupost que rondaria els 900 milions d’euros, 300 milions de diferència amb les projeccions inicials que se n’han anat pel camí i que ha dificultat, entre altres coses, fer noves incorporacions en el mercat d’estiu. Tot el contrari, el Madrid s’ha venut molts futbolistes com Hakimi, Reguilón o la cessió de Bale per alleugerir la massa salarial i fer caixa. Gràcies a aquests moviments ha presentat un superàvit de 313.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)