Espanyol

Chen: “Assumeixo l’obligació de retornar l’Espanyol a primera”

Junta d’Accionistes. “Ara és quan més surt a relluir la personalitat d’un club”, ha destacat el jerarca que valora la fortalesa econòmica de l’entitat però lamenta el descens de categoria

Chen Yansheng està participant, des de la Xina, en la Junta d’Accionistes que l’Espanyol està celebrant aquest matí. “Hem fet aquesta junta de manera telemàtica per la pandèmia i tot i no estar plegat vull donar-vos les gràcies per la vostra assistència”, ha dit el president en el seu discurs inicial. “El dolor que va suposar el descens de categoria ens ha portat a una profunda reflexió i ara caminem amb pas ferm per retornar a primera. Només amb la unió podrem tornar més forts. Estic convençut que la fidelitat dels periquitos serà un dels elements claus per aconseguir l’objectiu”, ha remarcat el jerarca que ha tornat a evidenciar el seu lligam amb el club. “El meu compromís amb l’Espanyol és major en aquests moments de dificultats. Hem millorat en el sanejament de l’entitat i hem reduït el deute del club tot i la pandèmia i el descens”.

Ara, Chen Yansheng només té present retornar l’equip a primera. “Hem fet una inversió adequada aquest estiu per tenir la plantilla més competitiva per aconseguir l’objectiu de l’ascens. Estic segur que, tots units, ho aconseguirem” i seguia insistint: “Estem treballant més i millor per refer-nos del mal sabor de boca de l’any passat i el que volem és fer un equip més fort. Assumeixo l’obligació de retornar l’equip a primera i tenim l’objectiu de tornar a primera millor i més forts de què havíem marxat. Ara és quan més surt a relluir la personalitat d’un club.”

D’altra banda, la part forta més lluent de la Junta d’Accionistes és l’apartat econòmic i és el gran aval de la gestió de Chen Yansheng. “Hem superat els 135 milions en ingressos, però, tot i les inversions fetes, no hem pogut mantenir la categoria, però son patrimoni del club”, s’ha lamentat el president.”El nostre pressupost serà de 72 milions d’euros i seguirem amb la tendència de fer un club fort econòmicament per mantenir el camí de creixement però amb talent esportiu. I aquest, la gran majoria, vindrà del planter. I per això hem invertit aquest any en la Ciutat esportiva Dani Jarque que és el cor de l’equip. Hem de forjar a casa, la major part de l’equip masculí i femení”, ha rematat el president que ha lamentat la mort d’aficionats i seguidors al llarg de la pandèmia i a qui ha traslladat les seves condolences a familiars i amics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)