Espanyol

RDT: “El gol és el meu treball”

Espanyol.El davanter, que ja suma 10 dianes, feliç pel gol però encara més per la ratxa de victòries. “Teníem ganes de sumar quatre victòries consecutives perquè és una cosa que no havíem fet en tota la temporada”

Raúl De Tomás s’ha convertit en un dels protagonistes del partit d’avui davant el Logroñés. El davanter ha fet un golàs de falta que s’ha incrustat per tot l’escaire de la porteria. Una diana, la desena del punta madrileny, i que ha servit per inaugurar el marcador i enfilar el camí del quart triomf consecutiu en lliga. “Teníem ganes de sumar quatre victòries consecutives, encara no ho havíem fet en tota la temporada” ha reflexionat el davanter que, malgrat el triomf, no ha amagat la dificultat del partit. “Sabíem que seria un partit complicat per com estava la gespa. Ho hem vist en l’escalfament, però ens hem adaptat i hem tingut sort de fer el primer gol aviat”.

D’altra banda, el davanter ha parlat del seu gol de falta. “El gol és el meu treball, però estic més content pel fet d’ajudar l’equip i sumar els tres punts”.

Per la seva banda, Javi Puado també ha passat per zona mixta. “Eren tres punts molt importants. Sabíem que ells sortirien forts però nosaltres hem fet la nostra feina i hem anat a pel partit. Els tres punts ens donen molta energia per afrontar el partit de copa”, ha explicat el davanter que ha tancat el partit amb el tercer gol de la tarda. “Ajudo l’equip en tot el que calgui. A vegades, em toca fer un treball més defensiu. Amb el gol marxo molt content i treballar perquè l’equip guanyi. Quan fas un gol és un plus de felicitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)