1a divisió

Zidane: “Últimament no he donat l’oportunitat a Isco de demostrar la seva qualitat”

Real Madrid. El francès garanteix que l’ostracisme del migcampista és puntual

Zinedine Zidane, entrenador de el Real Madrid, ha reconegut en roda de premsa que no ha donat l’oportunitat a Isco Alarcón de demostrar la seva qualitat i ha volgut aclarir que la situació del futbolista és puntual. En els últims tres partits que el Madrid ha disputat, davant el Sevilla, el Borussia Mönchengladbach i l’Atlético de Madrid, Isco no ha jugat ni un minut. “Isco serà un jugador important. És veritat que, últimament, no juga molt i que no li dono l’oportunitat de demostrar el jugador que és. És un moment puntual. Ell treballa fort per tenir la seva oportunitat. Sobre el que es parla, no puc dir res perquè no ho podem controlar”, ha explicat.

El tècnic francès també ha deixat clar que el Real Madrid no ha canviat “res” en l’última setmana respecte a altres períodes del curs en què el seu equip s’ha mostrat més irregular després de collir mals resultats. “L’altre dia no vam guanyar res contra l’Atlético de Madrid. Només vam guanyar tres punts i demà, davant l’Athletic, són tres punts més. Importants per al que volem fer: demostrar que l’equip està bé i en una bona dinàmica, sense pensar en res més”, ha dit. “No ha canviat res. Treballem dur, fort cada dia. Cada dia és important per a nosaltres, per millorar les coses que fem. Volem seguir amb el que estem fent últimament i res més”, hi ha afegit.

També ha parlat sobre les seves declaracions del passat 25 de novembre, quan va afirmar que quan els seus jugadors “s’han de posar, es posen” i va voler aclarir el context d’aquella frase: “M’explico malament. Quan els jugadors es posen, es posen, no. Els jugadors volen sempre posar-se. De tant en tant hi ha dificultats en un partit i no es guanya fàcil sempre. Avui menys que mai. No hi ha equips petits. Fa 15 anys hi havia un favorit i, si jugaves bé, guanyaves. Volem sempre posar-nos al camp i de vegades hi ha un rival i unes dificultats que has de superar. És el que volem fer en cada partit”, ha destacat.

També s’ha referit a Marcelo, un altre dels homes del Madrid que no ha tingut molts minuts en els últims partits: “És veritat que ha jugat menys. Sabem el jugador que és, el que ha fet, el que pot donar. És veritat que no ha jugat últimament molt. Sé que entrena molt bé i el que ha de fer és seguir com ho està fent per tenir una altra oportunitat que no ha tingut.”.

Així mateix, ha indicat que no vol “demostrar res” al Real Madrid i ha manifestat que la seva idea és treballar “de la millor manera possible” i aprofitant “cada moment” que forma part del club blanc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)