1a divisió

El Madrid, com sempre

1a divisió. Jugant contra deu, els de Zidane guanyen un partit que l’Athletic va poder empatar en l’afegit amb una clara oportunitat

Real Madrid 3 Athletic Club 1

REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Ramos, Varane, Mendy; Valverde (Isco, 63’), Modric, Kroos; Lucas Vázquez, Vinicius (Marco Asensio, 63’) i Benzema.ATHLETIC CLUB :Unai Simón; Capa (Muniain, 80’), Yeray, Íñigo, Yuri; Dani García, Vencedor (Vesga, 66’); De Marcos (Lekue, 80’), Raúl García, Berenguer (Córdoba, 59’); Williams (Villalibre, 66’).GOLS:1-0 (45+2’) Kroos. 1-1 (52’) Capa. 2-1 (74’) Benzema. 3-1 (90+3’) Benzema.ÀRBITRE:Gil Manzano. T.G.: A Lucas Vázquez i Yeray. T.V.: A Raúl García, dues grogues (13’).

Victòria del Real Madrid a Valdebebas, contra l’Athletic Club, que enganxa l’equip blanc en el primer lloc de la lliga, empatat a punts amb l’Atlético i la Real, però amb dos partits més que els seus veïns del Metropolitano. Zidane es va oblidar de les rotacions i va tornar a confiar en l’onze que ha superat amb tres victòries els tres decisius últims partits, i l’aposta li va sortir bé: dos pesos pesants, Kroos i Benzema, van signar els gols blancs.

El partit va quedar condicionat abans d’arribar al primer quart d’hora de joc, per l’expulsió de Raúl Garcia, que va veure dues targetes grogues seguides i va deixar el seu equip amb un jugador menys.

Toni Kroos va obrir el marcador en el temps afegit de la primera part, amb un potent xut des de fora de l’àrea, quan semblava que s’arribaria al descans sense gols, i Ander Capa va clavar un inesperat empat en l’arrencada de la segona part, aprofitant una badada defensiva del Madrid, que va donar vitamines a l’Athletic. Els bascos es van defensar amb ordre i intensitat, però no van poder evitar el 2-1 en una rematada de cap de Benzema, a centrada de Carvajal, després d’un córner. En l’afegit de la segona part, Courtois va evitar el 2-2 refusant un xut de Vesga i, en la jugada següent, Benzema va sentenciar. Com tantes i tantes vegades, el Madrid va poder ensopegar i va acabar guanyant.

L’expulsió de Raúl García en el minut 13 va condicionar el partit a favor dels blancs