Espanyol

Lluís López: “Ens ho passem bé”

Espanyol. El central viu un moment dolç com tota la resta de l’equip. “L’any passat va ser dur i ara tenir una ratxa de victòries ens dona felicitat. “Gaudim dels dies que estem aquí i hem de mantenir aquestes coses que ens fan estar a dalt”

Lluís López ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El central s’ha convertit en un dels futbolistes essencials en els últims partits per a Vicente Moreno. El barceloní s’ha fet amb la titularitat en els darrers quatre partits i ho tornarà a fer davant l’Almeria. Un partit on l’Espanyol buscarà el seu cinquè triomf consecutiu per acabar l’any en zona d’ascens i allunyar, a quatre punts, un rival directe.

CARRERA PER L’ASCENS.

“Dins del vestidor ho portem bé. L’any passat vam passar una situació molt difícil i tenir una ratxa positiva és una felicitat que tenim en el vestidor. No ens hem de cansar de guanyar i fer-ho bé” .

COMPANYS A L’EIX CENTRAL.

“Són perfils diferents de centrals i cadascú té les seves característiques. Fernando (Calero) és un perfil semblant el meu, ens agrada treure la pilota des del darrere i portar la iniciativa. El Lele (Cabrera) té aquesta veterania i mala llet, contundència i fiabilitat. Personalment, m’ajuda molt. David aporta en tots els sentits. És un jugador amb personalitat i un futbolista molt fiable i que guanya duels. Tots tres són grans centrals”.

TITULARITATS.

“El mèrit és de tots. El que volem és que l’equip ha d’anar cap a on volem i és mèrit de tot l’equip”

DUEL AMB L’ALMERIA.

“Per nosaltres tots els partits són importants. Voldrem portar el partit on volem i hem de sortir diumenge a guanyar i ser millor que ells”.

COMPETÈNCIA INTERNA I VARIACIÓ EN L’ONZE TITULAR.

“Això és molt positiu per a l’equip. La línia de l’equip és bona i hi ha moments de cada jugador i s’ha d’aprofitar. Qualsevol jugador que entri ho farà bé”.

PLANTER.

“Els que fa molt temps que estem aquí tenim aquest sentiment de ser pericos i que és ser de l’Espanyol i intentem aportar aquesta il·lusió i ganes d’arribar al primer equip. Això té molt de mèrit i vol dir que el club està treballant bé”.

TITULAR

“Quan jugues i et sents que estàs participant, tens un plus. La gent està molt implicada i hi ha un molt bon grup. No ens hem de cansar de guanyar i fer-ho bé” . Gaudim dels dies que estem aquí i hem de mantenir aquestes coses perquè això ens porta a competir i estar a dalt”.

ALMERIA I VELOCITAT OFENSIVA

“Sabem que és un dels punts forts i l’haurem de contrarestar”

ASCENS.

“Ens agradaria estar en la primera posició, però el que hem de fer és guanyar el partit de diumenge que és el que depèn de nosaltres i no descuidar els petits detalls”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)