Més futbol

Luzy Bronze (City), millor jugadora de l'any en els premis ’The Best’

Premis. L’anglesa ha superat Wendie Renard i Pernille Harder en la votació final

Luzy Bronze ha estat escollida com a millora jugador de l’any en els premis ’The Best’. La futbolista anglesa, ara a les files del City, s’ha imposat en la final a la seva excompanya d’equip, Wendie Renard i a la danesa Pernille Harder del Chelsea. Bonze és una de les futbolistes més destacades del seu país i va ser un pilar fonamental de l’Olympique de Lió, dominador continental amb mà de ferro dels últims anys.

Millor portera.

La seva companya de l’Olympique de Lió Sarah Bouhaddi ha guanyat el premi a millor portera de l’any. La francesa s’ha imposat a Christiane Endler, del PSG, i Alyssa Naeher i del Chicago Red Stars. La guanyadora ha tingut unes paraules de record per a Gérard Houllier, mort recentment.

Millor entrenadora.

Sarina Wiegman, seleccionador holandesa, s’ha fet amb el premi a millor entrenadora superant a Jean Luc Vasseur, de l’Olympique de Lió i Emma Hayes, entrenador.

Once ideal.

Per últim, el millor onze de l’any hi ha la ex jugadora de l’Espanyol, Vero Boquete. El millor equip de l’any està està format per Endler; Bronze, Renard, Bright; Heath, Vero Boquete, Bonansea, Rapinoe; Cascarino, Miedema i Harder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)