El Figueres s’emporta el derbi contra el Peralada

La Unió s’imposa al conjunt xampanyer amb dianes d’Ousman i un doblet de Pepu Soler

El Figueres ha tornat a guanyar a Vilatenim. Per primer cop aquest curs, la Unió ha aconseguit els tres punts al seu feu i s’ha estrenat en el derbi de l’Alt Empordà, davant del Peralada a qui ha superat (3-1) en un xoc equilibrat, en què els xampanyers han estat vius fins a l’últim instant, ja que el tercer gol dels locals ha arribat al minut 94. L’ha marcat Pepu Soler, que n’ha fet dos, per liderar una victòria figuerenca a la que ha contribuït també Ousmane, l’encarregat d’obrir la llauna.

Ha estat just abans del descans (38’) quan el jugador de l’equip figuerenc ha batut a Aroca després d’aprofitar una jugada embolicada a dins de l’àrea. De seguida, ha tornat a colpejar de manera letal el conjunt figuerenc, ha estat Pepu Soler que tres minuts després (41’) ha fet el segon recollint un rebuig a xut de Coto.

Aquests tres minuts han estat la clau de l’enfrontament irremeiablement, tot i que després del descans el Peralada ha escurçat distàncies via Micaló (52’). Ho ha intentat el Peralada, però el Figueres ha resistit i ha acabat sentenciant a l’últim instant (94’) mitjançant Pepu Soler que no ha deixat escapar una indecisió entre defensa i porter visitant.