El Girona B torna a mostrar fermesa

3a divisió. El filial blanc-i-vermell controla i sobreviu a una primera part igualada i genera prou joc ofensiu per endur-se els tres punts de Granollers gràcies als gols de Monjonell i Terrats

Granollers 0 Girona B 2

GRANOLLERS:Marc Priego, Campeny, Eloi Zamorano, Morales, Guillem Pujol, Marc Gelmà, Molins (Alhaji, 75’), Altimira (Antonio Martín, 46’), Pau Darbra (Rio, 82’), Dani Muela (Álex Muñoz, 63’) i Albert Ruiz.GIRONA B:Morilla, Jofre, Pau Resta, Dan Coll, Ferran López, Ramon Terrats, Monjonell, Pau Víctor (Naranjo, 76’), Joel Priego (Guillem Jiménez, 89’), Adrià Gené (Sulei, 71’) i Àlex Pachón (Adrià Turmo, 76’).GOLS:0-1 (48’) Monjonell. 0-2 (86’) Ramon Terrats.ÀRBITRE:Ramírez Plaza.T.G.:Cap.T.V.:Cap.

El Girona B va guanyar al camp del Granollers (0-2) gràcies a dues dianes, de Monjonell i Ramon Terrats, en el segon temps. El filial blanc-i-vermell va tornar a demostrar solidesa defensiva després d’encadenar quatre partits encaixant com a mínim un gol i va saber aguantar la igualtat en el joc del primer acte per pressionar en el segon i endur-se tres punts que li permeten enfilar-se fins a la segona posició gràcies a l’ensopegada del Cerdanyola, a casa contra el nou líder, el Sant Andreu.

La primera part va ser igualada i sense moltes ocasions per a cap dels dos equips. L’equip dirigit per Àxel Vizuete va recuperar la fermesa defensiva davant d’un conjunt local que intentava fer mal als joves futbolistes gironins sense trobar la manera.

En la segona part, el Girona B va començar a carburar, sobretot en atac. Tot just en el minut 3, Monjonell va rematar sol com un mussol amb el cap a dins de l’àrea per establir el 0-1 i obrir la llauna, el que semblava que seria el més complicat. En el 55’, Pachón va estar a punt de fer el segon i gairebé sentenciar el matx, però el porter Marc Priego va intervenir de manera excel·lent, i, continuant amb els minuts de més inspiració, en el 59’, Pau Víctor també va rondar el gol, tot i que després d’aprofitar una pèrdua vallesana va enviar un xut a fora per ben poc.

Ja a les acaballes, però patint poc per mantenir l’avantatge, Ramon Terrats va establir el 0-2 definitiu (86’) que segellava la victòria del filial del Girona contra un Granollers que queda ja a sis punts dels gironins, que tanquen així un any històric pel que fa als registres d’imbatibilitat i amb un ascens a tercera al sac.