Dos minuts que valen una victòria

3a divisió. La Unió encarrila el duel alt-empordanès amb dos gols, en el 39’ i el 41’, i gestiona bé l’avantatge

Figueres 3 Peralada 1

FIGUERES:Andrés Díez, Gabriel Vidal, Gallardo, Maureta, Pol Bastidas; Pol Gómez, Coto (Valverde, 66’), Treviño (Uri Ayala, 76’); Pepu Soler, Ousman (Pol Tarrenchs, 54’) i Marc Medina (Jorge Torres, 76’).PERALADA:Aroca, Coro (Pimentel, 80’), Micaló (Carles Puig, 84’), Maxi Rosales (Muritala, 71’), Josu, Diaby, Papa, Èric Vilanova, Ritxi (Cristian, 71’); Arnau Ortiz i Adrià CasanovaGOLS:1-0 (39’) Ousman. 2-0 (41’) Pepu Soler. 2-1 (53’) Micaló. 3-1 (93’) Pepu Soler.ÀRBITRE:Acevedo Dudley.T.G.:A Gabriel Vidal, Pepu Soler, Ousman, Andrés Díez, Èric Vilanova, Diaby i Papa.T.V.:Cap.

El Figueres va sumar tres punts en el duel gironí de la jornada a tercera. El conjunt figuerenc va ser molt més efectiu que el rival, amb dues dianes en dos minuts abans d’acabar la primera part que li van aplanar el triomf. La Unió va saber patir davant d’un Peralada que amb 0-0 va enviar dues rematades al pal i que va retallar distàncies en l’inici de la segona, tot i que va acabar sucumbint amb el definitiu 3-1, ja en el temps afegit.

El partit va començar igualat, amb els dos equips avisant el contrari, amb xuts aïllats de Pol Gómez i Ritxi que van topar amb els porters Aroca i Andrés, respectivament. En el minut 24, el Peralada va gaudir de dues ocasions immillorables que haurien canviat el desenvolupament del matx: en el 24, un xut d’Arnau Ortiz va topar amb el pal i, instants després, una rematada brillant de Josu també va acabar rebutjada per la fusta de la porteria d’un Andrés Díez ja batut. Les dues arribades xampanyeres van posar en guàrdia la Unió, que a poc a poc va intentar mantenir la possessió per generar joc ofensiu. En el 39’, Ousman va trobar el premi del gol després d’aprofitar un embolic i indecisions a dins de l’àrea per superar Aroca. Només dos minuts més tard, els figuerencs van poder assestar un altre cop al rival que el va deixar estabornit quan, després d’un xut sec de Carles Coto, Pepu Soler va recollir el refús per establir el 2-0 amb regust d’injustícia per al bàndol de l’equip dirigit per Albert Carbó.

En l’inici de la segona part, el Peralada va buscar retallar distàncies el més aviat possible i ho va aconseguir després d’una diana de Micaló arribant des de la segona línia a centrada d’Arnau Ortiz (52’). Quedaven molts minuts i el partit s’obria de bat a bat, però els jugadors dirigits per Javi Salamero van gestionar i defensar força bé l’avantatge. Marc Medina va poder sentenciar en el 61’ enviant per damunt del travesser la pilota en l’intent d’una vaselina i Diaby va tenir l’empat a l’abast amb una rematada amb el cap al segon pal (71’). Finalment qui sí que la va encertar va ser de nou Pepu, que va sentenciar ja en el temps afegit.