Espanyol

Vicente Moreno: “Hi ha molts motius per estar contents”

Els vestidors. El lideratge? Ens alegrem per l’afició però no és el més important. M’importa més la línia i com competim” diu el tècnic blanc-i-blau que parla del gol de RDT “El gol és un golàs. Té dificultat i cal tenir la qualitat per fer-ho”

Vicente Moreno ha vist com els seus futbolistes han aconseguit un triomf clau davant l’Almeria per marxar com a líders a les vacances de Nadal. “Hi ha molts motius per estar contents i alegres” ha apuntat el tècnic que ha valorat el triomf com una tendència més que pel premi del lideratge. “El valor és el mateix, però estàvem davant un rival que estava en classificació com nosaltres i guanyar-lo, mantenir-lo a certa distància, és important. A l’aficionat guanyar el partit d’avui i veure’s primera posició i després de l’any dur que hem tingut acabar primers, doncs millor. Ens alegrem per l’afició”, ha explicat tot afegint. “Preferim estar en la part alta i això vol dir que la línia és bona. Però no és el més important. M’importa més la línia i com competim i com ens adaptem a les necessitats del partit. Això és el més important”. En aquest sentit, el tècnic de Massanassa ha valorat així el duel. “Hi havia dos grans equips sobre el terreny de joc. Hem vist dos equips que han anat a guanyar el partit de manera decisiva i tots hem tingut les nostres oportunitats. Podíem perdre, guanyar o empatar. Hem tingut una mica més de definició que ells. Cal felicitar els jugadors per la capacitat de doblegar un gran rival” i tenia unes paraules per a l’afició. “Vull donar les gràcies als aficionats i com ens han acompanyat a l’estadi i la força que ens han donat. Espero que els puguem tenir aviat a l’estadi”.

EL GOL DE RDT

Vicente Moreno també ha parlat de Raúl de Tomás. el protagonista del partit amb una gran acció en la primera diana del partit i el sentiment del davanter dins del vestidor. “El gol de Raúl m’alegro per ell. Ara mateix té una implicació al cent per cent en aquest club i s’està veient. Té capacitat per anar a més i seguir millorant. El gol és un golàs. Jugadors com ell tenen la capacitat de fer aquesta acció, té dificultat i cal tenir la qualitat tècnica per fer-ho” i ha seguit explicant l’acció. “Ho té tot controlat. Fa el control, el barret i ja té la porteria en el cap. Ja ho veig en els entrenaments. Però aquests gols no sempre surten”. Més enllà d’això, ara la preocupació està en el futur de RDT. “Raúl té les idees molt clares i el veig molt implicat en el projecte i retornar el club on ha d’estar. Si dona aquest nivell és normal que estigui en l’aparador, però ara no em preocupa això”.

EL TÈCNIC DE L’ALMERIA.

Per la seva banda, el tècnic de l’Almeria, José Manuel Gomes considera que el seu equip ha dominat el partit i era el que més ha buscat els tres punts. “Hem merescut guanyar perquè hem fet més i millor per guanyar el partit. Però això de merèixer-ho i guanyar doncs cal fer els gols. Hem jugat millor, però la qualitat de l’Espanyol ha fet la diferència. Ells són un gran club i tenen un gran cos tècnic, però crec que mereixíem guanyar per tot el que hem fet”, ha explicat el tècnic portuguès. En aquest sentit, el tècnic de l’Almeria no ha pogut amagar la qualitat del rival. “La qualitat que ells tenen en diversos jugadors que jugant al davant. Però els meus jugadors han fet un gran partit i probablement davant el rival directe de la categoria. Hem jugat moltíssim millor que ells amb ritme i dinàmica. Ha estat un partit boníssim de futbol i de nivell de primera”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)