1a divisió

El Madrid manté la bona sintonia

1a divisió. El conjunt blanc s’imposa a Ipurúa a un bon Eibar, impulsat per un gran inici de partit

El Real Madrid s’ha endut d’Ipurúa una victòria cimentada en un gran inici de partit, en què ha marcat dos gols i ha tingut un cabàs d’ocasions clares, i a la seva capacitat per patir en els bons moments de futbol d’un Eibar que ha retallat distàncies gràcies a una gran diana de Kike García. Lucas Vázquez, en l’últim sospir, ha alliberat el crit del conjunt blanc, que segueix en gran dinàmica.

Malgrat alguna pressió inicial que semblava que podia posar el Madrid en dificultat, el conjunt blanc ha estat capaç d’eludir-la amb força comoditat i ha plasmat uns primers vint minuts de partit trepidants, amb un gran Modric i marcant dos gols que van enfilar la nit, el primer de Benzemá, aprofitant una gran passada de Rodrygo i el segon del migcampista croat, deixant estabornit un Eibar que encara hauria pogut encaixar algun gol més, però que ha revifat abans del descans amb un gol extraordinari de Kike García, amb una paràbola impossible per a l’estirada de Courtois.

En una segona meitat també força oberta, amb presència a les dues àrees i un Eibar que s’ha negat a llençar la tovallola i que ha reclamat unes mans de Sergio Ramos dins l’àrea, les ocasions més clares les han tingut Rodrygo, incapaç de resoldre sol davant Dmitrovic i Pedro Bigas, que en els instants finals ha vist com Sergio Ramos li frustrava un cara a cara amb Courtois, just abans de que Lucas Vázquez sentenciés amb el temps ja pràcticament complert per donar-li tres punts més a l’equip blanc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)