3a divisió FEF

La Unió, amb un aire renovat

3a divisió. El Figueres encadena quatre partits sense perdre i en el darrer matx de l’any va guanyar el primer enfrontament a Vilatenim en la lliga, tot just el segon del 2020. La Unió confia a continuar amb els bons registres per poder aspirar a cotes elevades

El Figueres ha redreçat la situació, o com a mínim així ho demostren el seu joc i els resultats que ha aconseguit en els darrers partits. La Unió ha tancat l’any encadenant quatre partits sense perdre i guanyant, en el darrer, el duel alt-empordanès de tercera contra el Peralada (3-1). La victòria contra els xampanyers va ser la primera a l’estadi de Vilatenim aquest curs, i tot just la segona aquest any, amb una pandèmia mundial pel mig (quatre empats, quatre derrotes i els dos triomfs, precisament contra dos equips gironins). Els figuerencs intenten oblidar l’inici irregular de la primera fase del nou format de la lliga per enllaçar més bons resultats que els permetin estar a la part alta, el desig i l’objectiu més ambiciós de l’entitat. “Han anat passant diferents circumstàncies que no ens han permès estar al 100% com a locals. El millor partit per poder cantar la primera victòria a casa ha estat el duel alt-empordanès, però més enllà d’això els tres punts ens permeten agafar impuls de cara a la segona volta de la lliga, tot i que encara hem de jugar dos partits de la primera [al camp del Banyoles, el 3 de gener, i al Narcís Sala contra el Sant Andreu, el líder, el 10]”, comenta el migcampista i un dels capitans de l’equip, Carles Coto. “Som un equip construït per estar a la part alta però no hem disposat de tots els efectius. Hem tingut moltes baixes i a poc a poc estem recuperant els jugadors per encadenar una bona ratxa de resultats”, hi afegeix el jugador.

En aquesta línia, un altre dels capitans de la plantilla, el central Carles Gallardo, assenyala: “Som conscients que la primera volta de l’equip no ha estat l’esperada, ni pels mateixos jugadors, ni pel cos tècnic, ni la junta directiva, i tampoc per l’afició. Ara estem en constant progressió i afrontem la segona volta esperançats per fer un salt en la classificació, des del punt de vista de grup i de joc”, diu l’excentral del Banyoles, des de fa dues temporades a la Unió.

Ambició per bandera

La plantilla figuerenca, a través de tres dels seus cinc capitans, es mostra esperançada i optimista pel que fa al rendiment de l’equip de cara a la segona volta del campionat, el moment clau en què es decidirà la lluita final en una segona volta d’alt voltatge: “La millor de les opcions que tenim és quedar al més amunt possible, sempre jugar per la lluita de la fase d’ascens. En aquesta lliga, però, no pots donar res per fet ja que amb dues victòries canvia la classificació de qualsevol equip, així com amb dues derrotes. En tot cas, si corregim els errors que hem comès en la primera volta i mantenim el millor que hem fet, serà una segona volta emocionant i l’objectiu és lluitar per una segona fase amb possibilitats d’entrar en el play-off.”

Uri Ayala, un altre dels capitans de la plantilla (Pol Tarrenchs i Enric Maureta completen la llista de cinc) comenta també les perspectives que té l’equip de cara a la segona volta de la lliga. “La primera victòria a Vilatenim ha costat molt d’aconseguir però recuperant efectius i gent important per a l’equip la millora ha estat evident. Som ambiciosos, primer volem acabar bé la primera volta i afrontar amb més il·lusió encara la segona per mirar de lluitar pel play-off d’ascens”, diu l’exjugador del Palamós, el Llagostera i el Reus B.

ELS PARTITS A VILATENIM DURANT EL 2020

CURS 2019/20
[5/1] Figueres - Peralada
1-1
[26/1] Figueres - l’Hospitalet
1-1
[9/2] Figueres - Banyoles
4-0
[23/2] Figueres - Terrassa
0-3
[8/3] Figueres - Vilassar
0-5
CURS 2020/21
[18/10] Figueres - Girona
0-3
[5/11] Figueres - Granollers
0-7
[22/11] Figueres - Peralada
1-1
[6/12] Figueres - Horta
1-1
[20/12] Figueres - Peralada
3-1

LES REACCIONS

Si corregim els errors que hem comès en la primera volta i mantenim el millor que hem fet, serà una segona volta emocionant
No hem disposat de tots els efectius i diversos aspectes ens han impedit estar al cent per cent
Carles Coto
migcampista del figueres
Som conscients que la primera volta de l’equip no ha estat l’esperada, ara volem fer un salt endavant
Carles Gallardo
central del figueres
Som ambiciosos, primer volem acabar bé la primera volta i afrontar amb més il·lusió encara la segona per mirar de lluitar pel play-off d’ascens
Uri Ayala
central del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)