1a divisió

Mengen sorra però guanyen

1a divisió. L’equip de Zidane no va fer més que el Granada per guanyar el partit, però es va trobar amb un gol de Casemiro en l’inici de la segona part i va sentenciar en el temps afegit

Real Madrid 2 Granada 0

REAL MADRID:Courtois, Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Mendy, Kross, Casemiro, Valverde (Isco, 78’), Lucas Vázquez (Vinícius Júnior, 78’), Benzema i Rodrygo (Marco Asensio, 38’).GRANADA:Rui Silva, Foulquier (Quini, 73’), Vallejo (Germán, 84’), Eteki (Soro, 62’), Neva, Duarte, Kenedy (Luis Suárez, 62’), Puertas, Milla, Solado (Jorge Molina, 73’) i Yangel Herrera.GOL:1-0 (57’) Casemiro. 2-0 (90+3’) Benzema.ÀRBITRE:Martínez Munuera. T.G.: Foulquier, Lucas Vázquez, Diego Martínez i Carvajal.

Suada victòria del Real Madrid en l’últim partit del 2020 com a local, a Valdebebas, contra el Granada. Un gol de Casemiro, en l’inici de la segona part, i un altre de Karim Benzema en el temps afegit donen els tres punts a l’equip de Zinedine Zidane, que manté així l’empat al capdamunt de la classificació de la lliga amb l’Atlético de Madrid, però amb un partit més.

El Madrid no va estar gens còmode durant tot el partit, especialment en la primera part. Davant d’un rival molt sòlid i ben endreçat, a l’equip blanc li va costar molt generar perill en atac. Hi va haver, de fet, molt poques oportunitats de gol en els primers 45 minuts. Kroos i Benzema van tenir les més clares. Per part del Granada, Kennedy i Antonio Puertas van estar a punt de donar un ensurt. Poc abans del descans, Rodrygo va prendre mal en una acció en què va topar amb Foulquier i va haver de ser substituït. Zidane va apostar per Marco Asensio, no per Hazard, i el panorama no va canviar gaire.

El migcampista mallorquí, això sí, va ser clau perquè el partit es desencallés en els minuts inicials de la segona part. Primer amb una delicada rematada d’esperó que va anar al pal. En l’acció següent, Rui Silva va evitar el gol de Valverde amb una gran intervenció sota els pals, però no va poder fer res per frenar la tercera arribada consecutiva del Real Madrid: centrada d’Asensio des de l’esquerra i impecable rematada de cap de Casemiro a la xarxa.

La sentència, en l’afegit

El migcampista brasiler, que ja suma quatre gols aquesta temporada i és el segon màxim golejador del seu equip, va ser determinant en la treballada victòria del seu equip. De fet, Casemiro també va ser protagonista de dues accions de possible penal a l’àrea del Real Madrid, que ben bé podrien haver canviat el signe del partit. Sigui com sigui, després de l’1-0 els blancs van tornar a mastegar sorra i el Granada es va apropar en unes quantes ocasions amb perill a Courtois. El gol, però, va arribar a l’altra porteria un altra vegada. En el temps afegit, amb l’equip de Diego Martínez abocat a l’atac, Benzema, que no havia protagonitzat cap actuació especialment bona fins aquell moment, va recollir la pilota en la zona de tres quarts, va avançar fins a la frontal de l’àrea i la va enviar a la xarxa amb un potent xut amb la cama esquerra.