2a divisió A

L’Sporting anuncia deu positius per Covid-19

2a divisió A. El club asturià ha comunicat que sis jugadors amb fitxa del primer equip, tres amb dorsal del filial i un membre del cos tècnic estan infectats amb el virus

Males notícies en la tornada als entrenaments de l’Sporting, i és que, el propi club asturià ha emès un comunicat en el qual confirma que deu membres e la plantilla han donat positiu en els test realitzats després del parèntesi nadalenc. Sis jugadors del primer equip, tres amb dorsal del filial i un membre del cos tècnic encapçalat per David Gallego, han estat contagiats i aïllats de la plantilla. De fet, l’entrenament que estava previst per aquesta tarda a les instal·lacions de Mareo ha quedat ajornat fins a nova ordre i, de retruc, la quantitat de positius i la proximitat del proper duel dels blanc-i-vermells, el proper 4 de gener al camp del Lugo, fan poc viable, a hores d’ara, que es disputi l’enfrontament.

Caldrà veure l’evolució dels afectats a la plantilla de l’Sporting, però també en cada un dels equips de segona A, i és que, molts han donat les corresponents vacances als seus jugadors per passar les festes amb les respectives famílies –alguns viatjant als seus països d’origen–, un aspecte que pot desencadenar més casos positius arreu de la categoria precisament per l’augment de contactes i de mobilitat que hagi pogut tenir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)