3a divisió FEF

Juanjo García relleva Xavi Molist al Terrassa

3a divisió. Només un dia després d’anunciar el comiat del gironí, el club egarenc ha comunicat l’arribada del nou tècnic, que va dirigir el Badalona el final del curs 2018/19

Per sorpresa, ja que molts aficionats s’ho van prendre com una innocentada, el Terrassa va anunciar la destitució del fins ahir tècnic del primer equip, Xavi Molist. 24 hores després de fulminar a l’exdavanter gironí, el conjunt egarenc ha oficialitzat l’arribada de Juanjo García per assumir les regnes de l’equip i continuar lluitant per l’objectiu fixat que no és altre que batallar per l’ascens a segona B.

Xavi Molist va arribar a la banqueta del Terrassa l’estiu del 2019 procedent de l’Hospitalet. El tècnic ha dirigit el conjunt terrassista en 41 partits –37 de lliga, dos de play-off d’ascens a segona B, un de copa i un altre de copa Catalunya– amb un balanç de 22 victòries, 11 empats, 8 derrotes i 69 gols a favor per 30 en contra. De fet, enguany, el Terrassa només ha perdut dos partits dels nou que ha disputat en el subgrup A del grup cinquè de tercera, un balanç bo afegit a que sota les ordres de Molist, els egarencs van tenir contra les cordes al València en la primera eliminatòria de copa –el duel es va decidir al final dels 90 minuts i en una posterior pròrroga.

La destitució del tècnic va agafar per sorpresa a molts seguidors, i és que, l’equip es troba en tercera posició de la taula a només quatre punts del líder, l’Europa. El Terrassa només ha encaixat quatre dianes en nou partits i l’únic fet que ha frenat la seva trajectòria lleugerament ha estat la darrera sèrie d’una sola victòria en les darreres quatre jornades.

Xavi Molist ha emès una carta de comiat a través de les xarxes socials en la qual agraeix al club l’oportunitat de dirigir a l’equip al llarg del darrer any i mig, tot i que discrepa de les maneres a l’hora de fer-se efectiva la seva marxa: “Ni una trucada, ni missatge, ni res de res a hores d’ara, per això me’n vaig trist i dolgut”, diu el gironí.

Juanjo García, el relleu

El consell d’administració del Terrassa ha nomenat al tècnic Juanjo García com a nou director d’orquestra de l’equip, un entrenador amb una trajectòria ascendent en què destaquen nou temporades com a tècnic del Júpiter, club amb el qual va aconseguir quatre ascensos consecutius (des de la primera regional fins a tercera divisió). A més, Juanjo García va dirigir el Pubilla Casas i es va formar com a tècnic a les categories inferiors de la Gramenet, la Damm i el Sant Ildefons. La seva darrera experiència a les banquetes va ser al final del curs 2018/19 amb el Badalona al grup tercer de segona B. El barceloní va agafar llavors el relleu de Ramon Calderé al conjunt escapulat i va portar l’equip de la zona de descens fins a la setena posició final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)