1a divisió

L’hora d’Eden Hazard

1a divisió. S’espera el retorn del belga a la gespa al Martínez Valero d’Elx, en l’últim partit de l’any d’un Real Madrid en bona ratxa

El 2020 acabarà per al Madrid a Elx, contra un rival, sobre el paper, inferior i en mala ratxa. Tot al contrari que l’equip de Zidane, que suma sis victòries consecutives. El tècnic francès podria retornar a la titularitat Eden Hazard, 32 dies després de la seva última aparició. La lesió de Rodrygo, i les circumstàncies del partit, conviden a esperar que el belga torni a jugar un cop superat el trencament muscular a la cuixa dreta. També Luka Modric, que s’ha entrenat amb normalitat, podria tornar a l’onze d’un Madrid que, amb només dos gols rebuts en les sis últims jornades, i gràcies a la inspiració de Benzema –quatre gols en els tres últims partits–, ha fugit de la imatge que havia posat en dubte la continuïtat del seu entrenador.

L’Elx, per la seva banda, mirarà de frenar la seva caiguda després d’un inici de lliga prometedor. Una victòria contra el Madrid, després de vuit jornades seguides sense guanyar, suposaria un cop d’efecte immillorable. “Podem guanyar-los, n’estem convençuts”, manifestava Jesús Muñoz, el tècnic ajudant de Jorge Almirón, que serà qui dirigeixi l’Elx després que aquest hagi donat positiu per coronavirus i estigui confinat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)