Més futbol

Ratificada l’absolució dels acusats de frau esportiu en el Llevant-Saragossa del 2011

L’Audiència Provincial de València desestima el recurs final de la fiscalia anticorrupció a la sentència judicial que ja va absoldre fa un any els implicats

L’acusació sobre el suposat frau esportiu en el partit de la temporada 2010/11 entre el Llevant i el Saragossa que va acabar amb la permanència del conjunt aragonès i va enviar el Deportivo a segona ja és història, i és que tots els implicats han quedat absolts definitivament. Amb l’excepció del president del Saragossa Agapito Iglesias i del directiu Javier Porquera tots els implicats en el judici –un total de 36 futbolistes entre els dos equips, entre els que hi havia l’actual davanter del Girona Cristhian Stuani, i altres membres del club aragonès– ja havien quedat absolts en la sentència judicial que es va emetre el 9 de desembre de l’any passat, però la fiscalia anticorrupció havia presentat un recurs que l’Audiència Provincial de València ha desestimat avui mateix, no deixant més marge per cap altre recurs. A més, també s’ha absolt a Agapito Iglesias i Javier Porquera, a qui se’ls havia condemnat inicialment per falsedat documental, i és que el delicte ja ha prescrit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)