1a divisió

Eusebio, estable i seguint l’evolució desitjada

1a divisió. L’exjugador del Barça i extècnic del Girona es manté en coma induït

Eusebio Sacristán continua estable i segueix “l’evolució desitjada”, segons ha informat la fundació que porta el seu nom en un nou comunicat aquest migdia. “La situació clínica d’Eusebio és estable i es manté en coma induït. Les proves de control fetes ahir, 1 de gener, confirmen que tot segueix l’evolució desitjada, sense aparició de complicacions després de la cirurgia del 31 de desembre”, detalla el comunicat. L’exjugador del Barça i l’extècnic del Girona va ser operat d’urgència a l’hospital clínic de Valladolid d’un coàgul al cap produït després de patir una mala caiguda el dimecres a la nit, que li va provocar un traumatisme cranioencefàlic sever.

Eusebio, que va ingressar a l’hospital dimecres a la nit després de patir una caiguda en un hotel, ha rebut múltiples mostres de suport i ànims, entre els quals dels clubs en què ha estat. Des que va deixar la banqueta del Girona, dies després de descendir amb els blanc-i-vermells de primera a segona A, l’estiu del 2019, Eusebio no ha tornat a agafar les regnes de cap equip de futbol i havia dedicat el seu temps al funcionament i expansió de la seva pròpia fundació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)