3a divisió FEF

Un derbi per obrir l’any

3a divisió. Banyoles i Figueres s’enfronten (12 h) en el primer partit del 2021, que es va ajornar arran dels positius de Covid-19 detectats al conjunt banyolí

Torna el futbol de tercera divisió, torna el futbol a la província de Girona, torna el futbol al Miquel Coromina i Morató. Banyoles i Figueres es veuen les cares avui al camp dels blaus en el que serà el primer partit del 2021, el primer derbi gironí de l’any, un partit ajornat que s’hauria d’haver disputat al mes de desembre però que es va haver de diferir a causa dels positius de Covid-19 que es van detectar al conjunt banyolí.

El matx, doncs, es jugarà aquest migdia (12 h) a casa dels del Pla de l’Estany i enfronta dos equips que, evidentment, aspiren a iniciar l’any amb bon peu. El Banyoles, penúltim amb tres punts, ja que només ha sumat un triomf en tota la lliga, necessita una victòria per no quedar despenjat a baix; a l’altre bàndol, el Figueres, guanyant, podria mirar cap amunt després d’un mal inici de campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)