1a divisió

El Madrid penalitza un Celta valent però sense ullal

1a divisió. Lucas Vázquez i Marco Asensio marquen i assisteixen en la primera victòria del conjunt de Zinedine Zidane aquest 2021

REAL MADRID 2 CELTA 0

REAL MADRID:Courtois, Carvajal (Valverde, 84’), Varane, Nacho, Ferland Mendy, Casemiro, Modric (Vinicius, 84’), Toni Kroos (Odegaard, 84’), Lucas Vázquez, Asensio (Hazard, 74’) i Benzemá.CELTA:Rubén Blanco, Hugo Malo, Néstor Araújo, Murillo, Olaza, Tapia, Denis Suárez, Brais Méndez, Nolito (Baeza, 64)’, Santi Mina i Iago Aspas (Fran Beltrán, 51’).GOLS:1-0 (6’) Lucas Vázquez. 2-0 (53’) Marco Asensio.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea (col·legi basc). Targetes grogues a Asensio, Nacho, Carvajal, Brais Méndez i Tapia.

El Real Madrid comença el 2021 amb el peu dret. Després d’haver acabat el 2020 amb un empat desconcertant contra l’Elx, el conjunt de Chamartín no va donar cap opció a un Celta de proposta estimulant però amb molt poca capacitat per traduir-la en ocasions de gol, que pel camí es va quedar sense Iago Aspas i que va sucumbir a la major eficàcia d’un rival amb un Marco Asensio que continua acumulant bones sensacions

Pletòric des de l’arribada de Chacho Coudet a la banqueta i amb una identitat molt marcada, el Celta va sortir a Valdebebas amb la clara intenció de sotmetre el Madrid a una pressió elevada i punyent, que per moments va sorgir. Fins i tot el conjunt gallec va ser capaç de quedar-se amb la possessió de pilota (un 60%) en el primer acte, però, tot i el pla de ruta definit del conjunt gallec, el primer a penalitzar a les àrees va ser el Madrid, que d’una àrea a l’altra, després que Iago Aspas fallés la primera ocasió clara del partit, va ser Lucas Vázquez qui va comparèixer davant Rubén Blanco per rematar a la xarxa una centrada de Marco Asensio, superant Olaza en el salt. Malgrat un partit obert, sense un dominador clar, Carvajal, de volea, encara hauria pogut penalitzar més un voluntariós Celta, basant-se molt en Denis Suárez per iniciar el joc però amb poca connexió amb Aspas, que a sobre va caure lesionat en la represa, víctima d’una acció força dura de Nacho.

I poc després de la pèrdua del seu millor actiu, el Celta va veure com una pèrdua de pilota en sortida li costava el segon gol del partit, obra d’un Marco Asensio que va superar Rubén Blanco amb una rematada solvent, de la qual el Celta ja no es va saber refer i que va permetre fins i tot a Zidane dosificar futbolistes capitals com Kroos i Modric en el tram final.

CONTRATEMPS CLAU

Aspas va caure lesionat a l’inici de la segona part, víctima d’una entrada de Nacho

XIFRA

6
mesos
feia que Marco Asensio no marcava un gol, a finals del curs passat contra el Leganés en la lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)