El Banyoles i el Figueres estrenen el 2021 amb un empat sense gols

3a divisió. Equilibri en el duel ajornat al desembre per casos de Covid-19

Tot i que no hi havia jornada programada, el Banyoles i el Figueres han recuperat aquest migdia el duel que van haver d’ajornar al desembre per casos detectats de Covid-19 en el conjunt banyolí. I el primer enfrontament gironí del 2021 a tercera divisió ha acabat sense gols. La primera part ha estat de major domini del Figueres, que ha tingut dues oportunitats, mitjançant Maureta (13’) i Marc Bech (29’), per marcar el 0-1. La primera rematada a porteria dels banyolins ha estat de Ferru (34’).

La segona part ha estat igualada, i durant molts minuts ha costat veure arribades a cap de les dues porteries. Els banyolins n’han tingut una de clara, de Turón, que ha topat amb una molt bona intervenció del porter Andrés (79’). Ja no hi ha hagut cap més acció de perill, i els uns i els altres s’han hagut de conformar amb l’empat. És el quart punt que fa el Banyoles en la lliga i el cinquè partit seguits sense perdre del Figueres, que té 12 punts.