3a divisió FEF

L’equilibri no es desfà

3a divisió. El Banyoles i el Figueres comencen el 2021 empatant el partit que tenien pendent de la 9a jornada

Banyoles 0 Figueres 0

BANYOLES:Bartrina, Ignasi, Botxi, Ferru (Andreu, 64’), Henry, Venzal, Alfa (Roura, 46’), Monchi (Turón, 64’), Pau Ribas, Nil Congost i Moha.FIGUERES:Andrés, Tarrenchs, Bastidas, Gallo, Maureta, Pol Gómez, Treviño (Gabri Vidal, 67’), Bech (Valverde, 67’), Pepu, Coto i Ousman (Ivan Vidal, 75’) (Uri Ayala, 89’).ÀRBITRE:Oltra Sáez.T.G.:Venzal, Monchi, Congost i Andreu, del Banyoles, i Coto, Maureta i Bastidas, del Figueres.T.V.:cap.INCIDÈNCIES:Partit ajornat de la novena jornada, a porta tancada, a l’estadi Miquel Coromina.

El Banyoles i el Figueres, els dos primers equips gironins que s’hi van posar el 2021, van tancar sense gols el duel que tenien pendent de la novena jornada i que es va haver d’ajornar per casos detectats de Covid-19 al conjunt banyolí. L’empat va ser el resultat més just per a un enfrontament sense gaires ocasions de perill. El punt no és gaire bo per als de Pitu Batlle, que n’acumulen quatre i continuen penúltims, lluny dels equips que els precedeixen, i suposa el cinquè partit seguit sense perdre per als alt-empordanesos.

La primera part va ser de més domini del Figueres, contra un conjunt local més tímid. Els homes de Javi Salamero van tenir la primera ocasió del partit mitjançant Maureta, que va rematar una centrada de Coto (13’). També ho va provar l’exjugador local Marc Bech, amb un xut ajustat al pal (29’). Els banyolins no van fer treballar el porter Andrés en el primer període. En la segona meitat, les forces es van equilibrar. Al Figueres li va costar molt més progressar. Tampoc hi havia gaire res de destacable a l’àrea visitant, i els minuts s’anaven consumint sense ocasions de perill. Fins que, en el minut 79, el Banyoles va tenir la millor oportunitat per desfer l’equilibri. La va tenir Turón, que va topar amb una molt bona intervenció d’Andrés. En els últims minuts del partit, ja no hi va haver cap més acció de perill, i els uns i els altres es van haver de conformar amb l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)