Espanyol

L’Espanyol aixeca la veu contra els arbitratges

La polèmica. El club fa patent el seu enuig per l’actuació arbitral d’Ocón Arraiz en el partit d’avui contra Las Palmas. El club “està investigant l’ús del VAR en tres accions determinants del partit”,ha dit l’entitat que presentarà al·legacions per Lluís López

L’Espanyol ha aixecat la veu contra l’arbitratge d’Ocón Arraiz. No és la primera vegada que el club blanc-i-blau se sent perjudicat durant aquesta temporada, però el que s’ha viscut en el partit d’avui a Gran Canària ha tocat el voraviu als dirigents de l’entitat. “Comencem l’any amb una derrota que no volíem i ferm autocrítica després del partit d’avui. Esperem que l’autocrítica s’estengui a tots els àmbits de la competició”, ha dit el club en una piulada a Twitter tot deixant clar que “l’Espanyol, en defensa dels seus legítims interessos, està investigant l’ús del VAR en tres accions determinants del partit. En aquest sentit, el club presentarà al·legacions per la targeta vermella a Lluís López”, ha afegit en una altra piulada. Les accions que està investigant el club és el fora de joc de Raúl De Tomàs en el gol de Nico Melamed on no acaben d’entendre com s’ha traçat la línia del fora de joc. La segon agona acció és un possible penal sobre Nico Melamed que el VAR no ha entrat a revisar i, l’última el perquè de l’expulsió de Lluís López. El club espera articular en aquesta investigació particular les línies d’actuació de la sala VAR. La contundència del club contrasta amb la serenor del tècnic, Vicente Moreno, que no ha volgut entrar en polèmiques arbitrals. El capità, David López, si que ha estat més explicit tot i que es va mossegar la llengua davant una possible sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)