1a divisió

Fa anys que estan preparades

1a divisió. El derbi del futbol català per excel·lència es disputarà al Camp Nou, amb el Barça buscant allargar la seva imbatibilitat i l’Espanyol amb la intenció d’allunyar-se del perill

Segurament hi ha hagut derbis més disputats que el que s’espera avui, però el component emocional de jugar en un estadi normalment reservat per als privilegis masculins no els el traurà ningú, al Barça i a l’Espanyol. El Camp Nou acollirà el derbi per excel·lència del futbol català, entre el Barça i l’Espanyol, submergits en dues realitats molt diferents; mentre les blaugrana volen sumar l’onzena victòria en onze enfrontaments, les blanc-i-blaves es conformen amb sumar alguna cosa que els permeti allunyar-se de la zona de descens.

“Ens centrem a competir al màxim. Sent un derbi no serà fàcil. Elles tindran una motivació extra perquè sabem tot el que implica”, ha manifestat el tècnic del Barça, Lluís Cortés. “Afrontem el partit pensant a respondre a nivell tàctic i emocional a un partit d’aquestes característiques”, ha dit l’entrenador de l’Espanyol, Rubén Casado. El dia previ al partit va estar marcat per l’anunci de dos positius per coronavirus en l’Espanyol, una notícia que no ha fet perillar el xoc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)