1a divisió

El Barça es llueix al Camp Nou i goleja l’Espanyol

1a divisió. El conjunt blaugrana trenca la resistència blanc-i-blava just abans del descans i es regala una segona meitat plena de gols

Barcelona 5 Espanyol 0

BARÇA:Paños; Torrejón (Hermoso, 55’), León, Pereira, Serrano (Leila, 75’); Bonmatí (Oshoala, 65’), Guijarro (Hamraoui, 75’), Putellas; Graham (Martens, 65’), Caldentey i Crnogorcevic.ESPANYOL:Quesada; Débora, Turmo (Xenia, 76’), Nicart, Elba; Vanegas (Extremera, 53’), Soldevila; Maya (Dulce, 75’), Anaïr (Letti, 62’), Szymanowski (Brenda, 62’); i Laura.GOLS:1-0 (45’) Putellas. 2-0 (50’) Torrejon. 3-0 (53’) Serrano. 4-0 (72’) Martens. 5-0 (85’) Crnogorcevic.ÀRBITRE:Gil Casado.T.G.:a les locals; a les visitants Vanegas.PÚBLIC:Sense públic, a porta tancada, al Camp Nou.

La propera (10-01-21)

Madrid CFF-Barça; Atlético -València; Athletic-Eibar; R. Sociedad-R. Madrid; Llevant-Granadilla; Sevilla-Rayo V.; Espanyol-Sp. Huelva; Logronyo-Sta. Teresa; Deportivo-Betis

La commemoració del cinquantè aniversari del primer (i únic) partit de l’equip femení del Barça al Camp Nou va tenir de resultat una golejada de l’equip blaugrana contra l’Espanyol. L’equip de Lluís Cortés va patir per trencar la resistència de les blanc-i-blaves, que es van defensar amb dents i ungles, i fins i tot van arribar a tenir alguna oportunitat, però després del gol de Putellas no hi va haver color. El líder es referma en la primera posició a falta de recuperar els partits que ha de jugar ajornats.

La idea de l’Espanyol va ser molt clara: protegir-se tant com fos possible amb les línies juntes i una pressió baixa que impedís les arribades del Barça. Li va funcionar a mitges, perquè les blaugrana van disposar de diverses oportunitats en la primera meitat, però la munió de defenses a l’àrea de Quesada va impedir rematades netes de les atacants blaugrana. Putellas, amb un cop de cap, va començar a decantar l’enfrontament just abans del descans, anorreant l’encomiable feina defensiva de les visitants.

El segon temps va ser ben diferent, perquè si bé és cert que l’Espanyol va continuar amb el mateix plantejament, el Barça va estar molt més encertat. Torrejón va fer el segon caçant una pilota dins l’àrea i col·locant-la lluny de la portera; poc després, Serrano va recollir una pilota a la frontal i va rematar amb força al fons de la xarxa. Ja en el tram final, i amb moltes rotacions, Martens, de cap, i Crnogorcevic, de rebot, van arrodonir el marcador.

LES REACCIONS

El pla de partit ha funcionat; elles s’han defensat bé, i quan han passat els minuts hem encertat més
Lluís Cortés
entrenador del barcelona
El Barça no es trobava còmode en el primer temps, però ens ha penalitzat la pilota aturada