3a divisió FEF

El Banyoles capgira un 0-1 en el temps afegit (2-1)

3a divisió. Els banyolins han remuntat un 0-1 contra el cuer, el Sants, gràcies a un final boig amb gols de Venzal en el 90 i de Jordi Sala, ja en el 96. Per contra, el Girona B no ha pogut superar el Cerdanyola i posar-se líder provisional tot i jugar amb un home més des del 36 (0-0)

El subgrup B del grup cinquè de tercera divisió ha tornat a arrencar aquest matí després de l’aturada per les festes nadalenques. El Banyoles ha aconseguit una victòria vital i èpica contra l’últim de la classificació, el Sants, gràcies als gols de Venzal amb el cap en el minut 90 i de Jordi Sala, ja en el 96 (2-1). El Girona B, segon en la taula, ha empatat a zero al municipal de Riudarenes contra el Cerdanyola, tercer. Tot i gaudir de diverses ocasions clares de gol, el filial blanc-i-vermell no ha pogut superar a un equip que ha jugat gairebé una hora amb un futbolista menys.

El Banyoles, ha aconseguit més que tres punts contra el cuer, el Sants (2-1). La primera meitat ha estat igualada i sense gols, però just en l’hora de partit, una falta de Ferru al límit de l’àrea ha estat interpretada per l’àrbitre com a penal. Ot ha executat la pena màxima per establir el 0-1 provisional que enviava als banyolins a l’última posició. Després de la diana visitant, els de Pitu Batlle han passat a dominar el partit i ha gaudir d’alguna arribada clara per tornar a igualar-lo –Botxi, Momo i Pime han tingut les ocasions més clares per fer l’empat–, però no ha estat fins el 90 quan Venzal ha pentinat molt bé una centrada per fer l’1-1. Quan semblava que el matx acabaria així, un dels debutants Momo –Pime, l’altre, ha jugat tot el matx–, ha tingut dues ocasions per fer gol, però Jordi Sala, l’heroi, si ha pogut establir el 2-1 definitiu que ha fet esclatar l’eufòria de l’equip local.

Pel que fa al Girona B ha desaprofitat una ocasió d’or per situar-se líder provisional ja que el Sant Andreu, no jugarà aquest cap de setmana el matx que l’enfrontava al Figueres per culpa de la Covid-19. Els d’Axel Vizuete no han pogut desequilibrar el marcador inicial tot i jugar amb un futbolista més des del 36 de la primera part. En la segona, el domini gironí ha estat total, les ocasions de Monjo i Joel han estat claríssimes, però, o la defensa, o la falta de precisió o les intervencions del porter Manu Martín, han fet impossible que el resultat es mogués.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)