3a divisió FEF

JORDI SALA

MIGCAMPISTA DEL BANYOLES

“Vam viure un moment d’eufòria increïble”

L’heroi de la victòria contra el Sants confia que el triomf els hagi tret “els nervis de sobre” i que l’equip pugui jugar “amb confiança”

Jordi Sala (31/1/1997, Banyoles) va marcar el gol de la victòria del Banyoles contra el Sants (2-1) després d’entrar al camp en els minuts finals del matx. Ho va fer en el minut 96, just abans del xiulet final, per fer esclatar l’èxtasi al Miquel Coromina i Morató. El gol serà un record inoblidable per al jugador de la casa, que fins ara havia tingut poques oportunitats però que diumenge va viure el seu moment de glòria.

Com va viure el moment del gol i la celebració?
Sabíem que només quedaven uns segons i estàvem tots bolcats a l’atac perquè només ens valia la victòria. Hi va haver una pilota penjada a l’àrea que va baixar Venzal i va quedar morta allà al mig. Vaig tenir la sort d’arribar-hi i en veure que el porter sortia molt ràpid a tapar el forat vaig mirar de posar-la-hi entre les cames. Un cop va entrar va ser un moment de molta eufòria, perquè hi havia els seguidors que sempre miren el partit des de fora del camp. Vam anar fins allà i just vam sentir el xiulet final. Increïble.
És el millor moment que recorda en un camp?
Segurament. Personalment no passava el millor moment aquesta temporada, però el futbol té aquestes coses, que et dona l’oportunitat de sortir en els minuts finals i marcar el gol de la victòria a l’últim segon.
Per a l’equip eren tres punts importantíssims.
I tant. Partit de la zona baixa, contra el penúltim classificat... Necessitàvem aquesta victòria per acostar-nos als equips de la zona mitjana i mirar de donar guerra en el que queda de temporada. Quan estàs a baix sempre és important anar sumant, però en aquest cas era obligatori. Ara encadenem dos partits sense perdre i dimecres a veure si podem mantenir aquesta línia al camp del Vilassar.
Després d’una victòria com la de diumenge, jugar tan seguit fins i tot és positiu?
Jo crec que nosaltres sempre tenim ganes de jugar, però segur que per la dosi de confiança que va suposar com va anar el partit ens anirà bé com a equip jugar tan ràpid. És un camp molt difícil i un equip que coneixem bé perquè fa dos anys que juguem contra ells, així que mirarem de seguir sumant.
Encara que els resultats no arribessin, l’equip hi ha cregut sempre?
Mai hem perdut la fe, i és que hem competit tots els partits. Només en la derrota contra el Girona B el rival ens ha guanyat per més d’un gol de diferència i la realitat és que sempre hem tingut possibilitats d’aconseguir un resultat més positiu. Segurament ens ha faltat una mica de sort en aquella jugada que va al pal o aquell gol que és fora de joc per molt poc. Diumenge el futbol ens ho va tornar.
Què n’espera, de la segona volta?
El que és obligatori és seguir competint com ho hem fet fins ara. Ens hem reforçat amb dos davanters que coneixen bé la categoria i això ens ha d’ajudar en l’aspecte golejador, que segurament és on més ho necessitem. Confio que ens hàgim tret els nervis de sobre i que puguem anar sumant més punts per sortir de la zona baixa de la classificació. A veure si podem jugar amb més confiança i fer un pas endavant, sobretot en atac. Seria clau poder encadenar dues o tres victòries perquè l’equip vagi cap amunt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)