1a divisió

Machín i Michel, cessats

1a divisió. L’ex-entrenador del Girona i l’Espanyol cau unes hores més tard que ho faci el tècnic de l’Osca; Abelardo i Asier Garitano, els que més sonen per ocupar els seus llocs

El Deportivo Alavés ha anunciat aquest matí que Pablo Machín deixa de ser el seu entrenador. Després de 18 partits amb l’ex-tècnic del Girona i l’Espanyol a la banqueta, l’equip basc ocupa la setzena posició, dos punts per damunt de la zona de descens. En les últimes cinc jornades, l’Alavés acumulava tres derrotes, un empat i una victòria. No és oficial, però tot fa pensar que Pitu Abelardo tornarà a dirigir l’equip de Mendizorrotza. L’entrenament d’avui l’ha dirigit, però, Javier Cabello, fins ara entrenador ajudant de Machín.

La destitució de Machín se suma a la de Miguel Ángel Sánchez, Míchel, a l’Osca. El madrileny va viure ahir, davant del Betis, el seu últim partit com a entrenador de l’equip aragonès, que és el cuer de primera, amb només 12 punts en 18 partits. Asier Garitano té molts números d’ocupar el seu lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)