3a divisió FEF

El Banyoles prescindeix de Pitu Batlle després de perdre a Vilassar (1-0)

El Banyoles ha decidit prescindir de Pitu Batlle després de la derrota d’aquest vespre al camp del Vilassar (1-0), en un partit que s’havia ajornat per culpa de la Covid-19. Un gol de penal poc després del descans ha decidit el duel. Després del partit, el club ha decidit fer un relleu a la banqueta. Amb Pitu Batlle, marxen també el segon entrenador, Jordi Giménez; el preparador físic, Fabian Alfonso; i l’assistent Joan Marc Colomeda.

La derrota a Vilassar ha arribat tres dies després de la remuntada al límit contra el Sants (2-1). La primera part ha acabat 0-0, després que Roura hagi marcat en la sortida d’una falta, però en fora de joc (24’). El Vilassar, però, també ha creat alguna ocasió, com un xut molt alt d’Ángel (37’). Poc després del descans, ha arribat l’1-0, després que l’àrbitre hagi assenyalat un penal d’Osuman a Eslava. Cano ha batut Bartrina des dels onze metres (48’). El conjunt de Pitu Batlleha buscat la reacció, tot i que ha hagut de jugar l’últim quart d’hora amb deu homes, per l’expulsió de Roura (75’). El Vilassar, però, ha resistit i s’ha endut els tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)