El Banyoles perd i fa fora Pitu Batlle

3a divisió. El Vilassar marca en el minut 48 i s’allunya dels banyolins en la classificació

Vilassar 1 Banyoles 0

VILASSAR DE MAR:Roman, Andrés Varese, Fran, Borges, Edu Domingo, Eslava (Sofi, 78’), Ángel (Pascu, 67’), Cano, Pluvins, Granero i Jordi Casta.BANYOLES:Bartrina, Ignasi Gómez (Moha, 59’), Botxi, Osuman (Henry, 59’), Roura, Venzal, Ferru (Pu Ribas, 73’), Andreu (Alfa, 82’), Momo, Nil i Pime.GOLS:1-0 (48’) Cano, de penal.ÀRBITRE:Serradelarca Serra.T.G.:Ángel, Granero; Andreu i Venza.T.G.:dues grogues al visitant Roura (75’).COMENTARI:El Banyoles va decidir acomiadar Pitu Batlle i els seus ajudants ahir a la nit, després de la derrota aVilassar, en un partit que s’havia ajornat per culpa de la Covid-19 i que va decidir un penal dubtós. La primera part va ser equilibrada. Roura va marcar en la sortida d’una falta, però en fora de joc (24’), i el Vilassar va tenir alguna ocasió, com ara un xut molt alt d’Ángel (37’). L’1-0 va arribar després que l’àrbitre assenyalés un penal dubtós d’Osuman a Eslava, que Cano va transformar (48’). El Banyoles va buscar la reacció, amb ocasions d’Henry i Pime, però els maresmencs van assegurar el triomf.