3a divisió FEF

El Banyoles aposta pel jove Kiku Parcerisas a la banqueta

El club banyolí ha fet oficial aquest vespre l’arribada del tècnic, que dirigirà per primera vegada un primer equip agafant el relleu de Pitu Batlle

El Banyoles ja té el relleu a la banqueta de Pitu Batlle, que va ser cessat ahir a la nit després de la derrota al camp del Vilassar en el partit ajornat del mes de desembre. A partir d’avui Kiku Parcerisas serà l’encarregat d’agafar les regnes de l’equip en la segona volta de la primera fase amb l’objectiu d’escalar posicions per evitar la lluita pel descens. L’arribada de Parcerisas suposa una clara aposta dels del Pla de l’Estany, i és que el tècnic de 29 anys viurà la seva primera experiència en un primer equip després d’haver passat pel futbol base de clubs de renom com el Mataró, la FE Grama, el Mollet i el Sant Andreu, on com a màxim havia dirigit equips de la divisió d’honor cadet i de la lliga estatal juvenil. Actualment Parcerisas estava vinculat al Girona, on formava part del cos d’analistes del filial i del juvenil.

El jove tècnic maresmenc no arriba sol a la banqueta del Banyoles, i és que l’acompanyaran Gerard Batlle i Marc Comamala. Batlle, de 24 anys, farà les funcions de segon entrenador i analista després d’haver estat segon entrenador del primer equip de l’Espanyol femení.; mentre que Comamala, de 27 anys, serà el nou preparador físic, una tasca que els últims anys ha realitzat al Palamós i també en altres disciplines esportives com l’handbol, amb el Bordils, o l’hoquei, amb el Palafrugell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)