Més futbol

El gironí Pol Corpas suma a Malàisia una nova experiència

El Kelantan FC de Malàisia té un gironí al seu cos tècnic. És Pol Corpas, que afegeix una nova experiència al seu currículum com a segon entrenador de l’italià Marco Ragini al Kelantan.

Corpas, de Begur, jugava a la FE Palamós, però ben aviat va pensar en obrir-se pas com a entrenador i se li van obrir les portes de diverses aventures internacionals. Primer, se’n va anar al Congo amb Jordi Freixa, ara coordinador de l’Aro. També va viure experiències a la Xina i al Marroc, en una FCBescola. “No tinc cap problema a agafar la maleta i provar noves aventures”, explica Corpas, que té 24 anys. De retorn a Catalunya va estar a l’Aro, al femení del Girona i a la fundació Marcet. Una trucada de Marco Ragini l’ha conduït fins a Malàisia. “La incorporació s’ha allargat més del compte arran del Covid, però ja hi som”, comenta Corpas, que forma part d’un cos tècnic amb un preparador físic de Sevilla, Alberto Liñán, i un entrenador de porters italià. El Kelantan FC, amb 22 jugadors de Malàisia i quatre estrangers, juga a segona, amb l’objectiu de pujar a primera. “Ara començarem la pretemporada i la competició arrencarà al febrer i s’allargarà fins al novembre. Es combina lliga amb una copa i més endavant hi haurà una altra copa. Si quedem dels dos primers o guanyem la copa, pujarem a la superlliga”, comenta Pol Corpas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)