2a divisió FEF

El segon capítol a fora, amb més tranquil·litat

2a divisió B. El Llagostera visita aquesta tarda (17 h) l’Andorra amb la confiança i la calma que li dona el triomf al camp del Prat

El Llagostera es desplaçarà, aquest mateix matí, a Andorra per jugar a les cinc de la tarda el segon dels tres partits consecutius que els gironins han de disputar a domicili. Un test de màxima dificultat que creix en importància perquè els d’Oriol Alsina ja saben que la setmana que ve no sumaran, ja que els toca descansar, i en aquesta lliga quinze dies sense sumar poden suposar un gran daltabaix. Els llagosterencs, però, ho viuen amb més tranquil·litat gràcies a la victòria que van aconseguir, diumenge passat, al camp del Prat. “Va ser molt important, però encara hem de ballar amb la més lletja unes setmanes més. En aquesta lliga, dues jornades a zero fan molt mal i nosaltres només podem sumar en aquesta, així que hem de mirar de competir de la millor manera possible, com hem fet fins ara”, valora el tècnic Oriol Alsina.

Els gironins saben que per sumar avui hauran d’oferir la seva millor versió, i és que l’Andorra encadena tres victòries a casa i encara no hi ha perdut. “És una de les plantilles més potents, amb jugadors que tenen experiència en categories superiors i que són els millors en la seva posició de la lliga. Són un dels grans aspirants a acabar la temporada a dalt de tot. Però nosaltres hem de pensar a fer el millor partit possible, i segur que tindrem les nostres oportunitats”, analitza Alsina, que recupera dues peces importants: Gil Muntadas i Julen Monreal.

4 Partits guanyats 3

4 Partits empatats 5

2 Partits perduts 2

11 Gols a favor 6

10 Gols en contra 6

LA PRÈVIA

L’Andorra té una de les plantilles més potents, amb jugadors que són els millors de la lliga en la seva posició. És un rival temible
Dues jornades sense sumar poden fer molt mal i només tenim l’oportunitat de fer-ho en aquesta
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)