El Figueres s’endú el duel contra el Girona B (0-1)

El Figueres s’ha endut el duel gironí contra el Girona B, a Riudarenes (0-1). El conjunt de Javi Salamero ha fet valer un gol de Pepu Soler quan no s’havia disputat ni un minut i ha sabut frustrar un filial que ha tingut molts problemes per generar ocasions.

El duel ha començat de la millor manera per al Figueres. Havien passat tot just uns quants segons, que Pepu Soler ha aprofitat un error de Monjonell, s’ha plantat sol davant el porter Jonatan i no ha perdonat. El gol ha enxampat en fred el filial gironí, que tot i tenir més possessió de pilota tenia problemes per superar una Unió amb molt d’ordre. Les arribades puntuals dels blanc-i-vermelles acabaven sense rematada. Andrés ha aturat un xut des de fora l’àrea del debutant Àlex Sala (30’). Poc després, els empordanesos han tingut una ocasió immillorable per marcar el 0-2, per un penal innocent de Monjonell a Granero, un altre debutant. Jonatan, però, ha fet una molt bona estirada i ha evitat el segon gol de Pepu (34’). Fins al descans, els de Vizuete només han tingut un xut de falta, de Gonpi, que Andrés ha blocat amb facilitat.

Tot i que Àxel Vizuete ha anat posant jugadors de caire ofensiu al camp, el Girona B s’ha col·lapsat i ha estat incapaç de generar perill. El Figueres, ben posat, s’ha estirat en algunes jugades ràpides, tot i que també li costava generar perill. En un córner, Maureta ha fet una rematada neta, però Jonatan l’ha blocat (67’). Poc després, ha arribat la primera rematada dels locals de la segona part, de Dan Coll en un altre córner. En els últims 20 minuts, el Girona hi ha posat més insistència, però no ha trobat la manera de generar rematades clares. Ferran ho ha provat des de lluny (88’) i Pachón, ja en l’afegit, ha fet una rematada de cap que ha sortit desviada.