Un Figueres ferm frustra el Girona B

3a divisió. La Unió fa valer un gol en el primer minut de Pepu i desactiva ben ordenada al darrere l’atac del filial

Girona B 0 Figueres 1

GIRONA B:Jonatan, Monjonell, Gamell, Dan Coll, Ferran, Jofre, Àlex Sala (Turmo, 46’), Gonpi (Sulei, 58’), Joel (Adri Gené, 58’), Pau Víctor i Pachón.FIGUERES:Andrés, Gabri, Maureta, Ayala, Bastidas, Jorge Torres, Pol Gómez, Treviño (Ousman, 77’), Ángel (Coto, 54’), Granero (Valerde, 54’) (Abel, 77’) i Pepu (Pau Baró, 87’).GOLS:0-1 (1’) Pepu.ÀRBITRE:Aguayo Prieto.T.G.:A Àlex Sala, Monjonell, Ferran i el tècnic Àxel Vizuete del Girona B i a Gabri i Pol Gómez del Figueres.T.V.:Cap.

El Figueres, tot i presentar-se a Riudarenes amb un grapat de baixes, va sorprendre el Girona B i es va endur els tres punts en fer valer un gol de Pepu només de començar. El davanter va aprofitar un error de Monjonell i va batre Jonatan. El conjunt de Javi Salamero va saber desactivar el joc dels blanc-i-vermells, que van topar contra l’ordre del rival –ben posat al darrere i esperant a sortir al contraatac– i van tenir moltes dificultats per crear perill.

Jonatan evita el 0-2

Les arribades puntuals dels blanc-i-vermelles acabaven sense rematada. Andrés va aturar un xut des de fora l’àrea del debutant Àlex Sala (30’). Poc després, els empordanesos van tenir una ocasió immillorable per marcar el 0-2, per un penal innocent de Monjonell a Granero, un altre debutant. Jonatan, però, va fer una molt bona estirada i va evitat el segon gol de Pepu (34’). Fins al descans, els de Vizuete només van tenir un xut de falta, de Gonpi, que Andrés va blocar.

Tot i que Àxel Vizuete va anar posant jugadors de caire ofensiu al camp, el Girona B es va col·lapsar. Feia la sensació que, per més minuts que juguessin, els jugadors del filial no trobarien la manera de desestructurar un Figueres ferm i ben posat. En un córner, Maureta no va poder donar prou bona direcció a una rematada de cap neta que Jonatan va blocar (67’). Poc després, va arribar la primera rematada dels locals en la segona part, de Dan Coll en un altre córner. El Girona hi va posar més insistència, però no va saber generar rematades clares. Ferran ho va provar des de lluny (88’) i Pachón, ja en el temps afegit, va fer una rematada desviada.

Ens ha costat molt. No trobem el gol i hem de continuar treballant per agafar la bona dinàmica
Àxel Vizuete
ENTRENADOR DEL GIRONA B
El pla de partit era aquest. No havíem de proposar un partit obert. Estem en línia de creixement