Copa

Ridícul blanc a Alcoi

Copa. El Madrid suma un nou capítol negre d’eliminacions a la copa. L’Alcoià agafa el relleu històric de Toledo, Real Unión i Alcorcón. Antón tanca la remuntada amb un gol a la pròrroga i amb inferioritat numèrica

Alcoià 2 Real Madrid 1

ALCOIÀ:José Juan; Jordán (Juli, 61’), Primi, Raúl, Pablo Carbonell (Solbes, 61’); Rubio (Ramón López, 73’), Jony (Alí Diakité, 78’), Juanan, Ángel; Mourad (Antón, 105’), Jona (Moltó, 61’).REAL MADRID:Lunin; Odriozola (Hazard, 98’), Militao, Chust, Marcelo; Casemiro, Valverde, Isco (Kroos, 98’); Lucas, Mariano (Benzema, 68’), Vinícius (Marco Asensio, 91’) .GOLS:0-1 (45’) Militão; 1-1 (81’) Solbes; 2-1 (114’) Antón.ÀRBITRE:Sánchez Martínez (col·legi murcià) T.G: Jordan (32’); Juanan (35’); Mariano (59’); Primi (94’); Ramón López (102’); José Juan (116’). T.V: Ramón (108’) és expulsat en veure la segona groga.INCIDÈNCIES:16ens de final de la copa a l’Estadi de El Collao.

L’Alcoi ha fet història eliminant el Real Madrid en un partit carregat d’èpica i valentia. El duel ha tingut tots els ingredients que fan gran el futbol modest. El primer remuntar un marcador advers i fer-ho amb inferioritat numèrica. Unes prestacions màgiques del porter local, José Juan, que ha evitat gols cantats i després l’heroi que s’ha emportat les portades. Antón, a cinc minuts del final de la pròrroga, ha tingut esma per recorre tot el camp i acabar fent un bon gol que ha fet posar-se les mans al cap a Zinedine Zidane. El tècnic francès ha apostat per un onze trufat de suplents però amb el pas dels minuts s’ha vist obligat a treure tots els seus titulars. No va ser suficient. El futbol modest ha tret el seu geni i l’Alocoià ha signat una pàgina històrica que es suma al capítol negre de les eliminacions blanques a la copa. Alavés, Toledo, Real Unión o Alcorcón ha estat els capítols previs. Ara la sèrie es completa amb una actuació gegantina de l’Alcoià. La copa mola però pel Madrid és un martiri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)