2a divisió FEF

Raúl Garrido: “És com si la teva dona et digués que s’està plantejant deixar-te”

Olot. El tècnic del conjunt garrotxí es mostra contrariat per la posició de l’entitat en el primer sotrac de l’equip amb ell a la banqueta. L’Olot és penúltim del subgrup A, a només dos punts de la lluita per accedir a la primera divisió FEF, i ha perdut només un dels últims sis partits de lliga

Roda de premsa complicada, especial, emotiva i amb un regust amarg i trist la que s’ha viscut aquest migdia a l’estadi municipal d’Olot. En el que havia de ser la prèvia del duel entre el Barça B i el conjunt olotí a l’estadi Johan Cruyff (diumenge a les 18.30 h), unes declaracions sorpresa del tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, contrariat per la posició del club envers la seva figura, provocaran segur un efecte d’incomprensió en l’entorn garrotxí. I és que el valencià s’ha mostrat decebut per la reunió que hi va haver a les graderies del municipal d’una part de la junta directiva just després d’acabar l’últim duel contra el Cornellà. “Se’ns ha dit que la confiança és limitada i és el club qui ha de contestar si tinc un ultimàtum diumenge o no”, ha exclamat Garrido, que hi ha afegit: “Després de tres temporades i mitja, em dol que aquesta confiança sigui limitada. En la primera ocasió que passem un moment delicat m’hauria agradat que la confiança fos una altra. El futbol és així i ho haig d’acceptar com a professional. El més important és l’equip i intentarem guanyar el partit contra el Barça B.”

Raúl Garrido, que quan va renovar l’estiu passat ja va comparar la seva relació amb l’Olot amb una història d’amor recíproc, ha fet servir un símil semblant per fer veure com se sent: “La decepció és pitjor que enfadar-se. És com si la teva dona et digués que s’està plantejant deixar-te però que si et portes bé el cap de setmana potser continuarà amb tu. Com et quedes? Dolgut. Sobretot quan la relació en aquest matrimoni ha estat genial, gairebé perfecta. En l’única situació en què venen mal dades..., crec que la comparació s’entén.”

Amb les forces intactes

L’Olot ha perdut només un partit de lliga dels últims sis que ha disputat i està en clara línia ascendent pel que fa al joc i als resultats, tot i acabar penalitzat en dos d’aquests duels en el temps afegit –contra el Llagostera va veure com els d’Alsina igualaven el 0-1 olotí en el minut 93, i en l’últim partit el Cornellà un 2-1, amb un penal en el 90–, quatre punts que se li van escapar de les mans i que haurien situat l’Olot a només un punt del tercer classificat. “Em van preguntar si em sento amb forces. Encara que estiguéssim últims a vint punts de la salvació, tindria forces perquè això que faig és la meva passió. L’equip està en evolució i creixement després d’unes primeres jornades complicades plenes d’obstacles. Podríem estar amb 15 punts i mirant a dalt i potser m’oferirien la renovació. Així és la vida. Que no hi hagi marge costa d’entendre, crec que la memòria ha de funcionar per analitzar quatre temporades d’èxit”, ha comentat el tècnic. “El que em dona més força és veure l’equip competint bé, i els jugadors em demostren que estan amb la idea. Jo no prenc decisions i intentarem que vagi tot bé i canviar aquesta confiança. Els jugadors ho saben perquè hi va haver una reunió després del partit contra el Cornellà de la qual els mitjans us vau fer ressò, i només els he confirmat el que ja sabien. Ells estan amb el cos tècnic, amb el que proposem i estem encantats”, assenyala.

Encara que sembli mentida, doncs, l’Olot i el seu tècnic es juguen aquest diumenge contra el Barça B a l’estadi Johan Cruyff el futur més immediat d’un projecte que s’ha solidificat amb èxit els darrers tres anys i mig amb Raúl Garrido com un dels pals de paller damunt del terreny de joc.

LES REACCIONS DE RAÚL GARRIDO

És com si la teva dona et digués que s’està plantejant deixar-te però que si et portes bé el cap de setmana potser continuarà amb tu
Després de més de cent partits d’èxit, en el primer sotrac se’ns informa que la confiança és limitada. Estic dolgut però som professionals
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)