2a divisió FEF

L’Olot traspassa Lluís Aspar al Sevilla Atlético

Olot. El club de la Garrotxa i el sevillà han pactat una compensació econòmica per intercanviar-se els drets del central de Molló. El filial sevillista milita en el subgrup B del grup quart de segona B

L’Olot ha tancat amb el Sevilla el traspàs del central Lluís Aspar. El futbolista de Molló, nascut el 25 de febrer del 2000 (ocupa fitxa sub-23) jugarà les properes temporades a terres andaluses després de decidir acabar amb la seva trajectòria al club que l’ha format i vist créixer.

Aspar va debutar amb el primer equip de l’Olot de la mà de Martín Posse el curs 2017/18, quan encara estava en edat juvenil (5 partits 371 minuts). Una inoportuna lesió i les necessitats olotines de salvar la categoria li van fer perdre protagonisme però la campanya següent, a les ordres de Raúl Garrido, va participar en disset partits acumulant 1.326 minuts. La temporada passada, Aspar va consolidar-se una mica més en l’equip de la Garrotxa jugant catorze partits i acumulant 1.069 minuts al bronze, sent titular gairebé indiscutible sempre que les lesions el van respectar, i és que, aquest curs, Aspar també ha patit dues lesions musculars que només l’han permès jugar tres enfrontaments, el darrer a casa contra el Cornellà l’únic complet.

D’aquesta manera, l’Olot perd un efectiu important de la seva defensa, i és que, jugant habitualment amb tres futbolistes a l’eix defensiu, actualment Garrido té només a Alan Baró i Carles Mas (ara lesionats) com a centrals purs si bé Albert Blázquez i Roger Barnils estan ocupant aquesta demarcació en els últims anys.

El club s’haurà de plantejar si anar al mercat a fitxar un substitut pel de Molló, que en tot cas, haurà de ser sub-23 sempre que no surti de la plantilla cap dels futbolistes amb fitxa major d’aquesta edat.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)